EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 21 abril 2019 13:31

Temps d'optimisme...

Escrit per

               
Aquest cop vull abordar breument un tema molt profund que segurament tots hi teniu alguna cosa a dir i que segurament us estareu qüestionant contínuament i que a mi, com a qualsevol persona del món que tingui capacitat de reflexió ens pot arribar a generar certa inquietud.

L'esforç i la perseverança fins al dia d'avui és molt important per les persones i col·lectius, l'esperit de superació i lideratge sempre ha estat necessari per triomfar en una societat competitiva on els diners que tenen les persones i empreses més poderoses hi juguen un paper molt important. No entenc com el dia d'avui encara hi ha persones sense sostre o que viuen en situacions molt precàries i lamentables.

Molts governs que tenim avui i que afortunadament s'autodenominen democràtics, entre ells, el d'Espanya i de Catalunya haurien d'estar al servei del poble i no només proporcionar l'ajuda necessària als col·lectius, empreses, entitats, fundacions que estan agrupades i constituïdes legalment. Des de les diferents institucions s'haurien d'atendre i donar resposta a les demandes individuals de les persones. De fet, cada individu té estipulats uns drets individuals de l'organisme més important del món que és l'ONU (Organització de les Nacions Unides), i que avui dia no s'estan complint perquè el sistema no està organitzat i enfocat de la forma adequada per solucionar les necessitats i problemes individuals i col·lectius de les persones del segle XXI.

Fa molt temps que vivim en una democràcia "limitada" i per aquest motiu crec que seria bo que els que fan noves lleis i estatuts i presenten mocions procurin de millorar la seva gestió fent-la accessible a totes les persones. Els governs que tenim haurien de garantir la qualitat de vida de totes les persones independentment de la seva condició, ideologia, religió, raça, sexe, aspecte físic, classe econòmica, aparença, lloc de residència, etc.

Us estic parlant d'una nova forma d'entendre la gestió política per part dels que ens governen i que ofereixin solucions a mida, per tal de millorar l'autoestima, el progrés i la seguretat de tots els ciutadans, mitjançant l'elaboració d'un projecte vital que ajudi a les persones a garantir la seva plena autonomia i alhora fer-la vida molt més fàcil.
Segur que molts de vosaltres heu sentit a dir al veí, padrina, germà, pare o mare que "la vida és molt dura", "ser emprenedor no cal que hi lluitis perquè no podràs aconseguir el que tu vols", o "tot és difícil" o "no intentis fer coses difícils, millor fes el fàcil".

Hauríem de saber detectar aquests pensaments "tòxics" i revertir-los per convertir-los en uns de més adients, ja que solen produïr un impacte en la societat, que genera tensió i nerviosisme, sobretot en els emprenedors i les persones lluitadores que dia rere dia s'esforcen per aconseguir els fruits del que han estat sembrant durant molt de temps.

Per aquests motius i per l’elevat nombre de persones que prenen psicofàrmacs per l’ansietat, la depressió o altres patologies, crec que ens cal un govern fomenti l'emprenedoria i el pensament positiu, tan necessari en els moments en els quals estem. Estem pagant les conseqüències d'una crisi, que no oblidem; ha estat provocat per persones. Ja comença a ser hora que arribin temps d’optimisme…

Darrera modificació el Diumenge, 21 abril 2019 13:40
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER