EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 13 abril 2019 17:15

L’organització de la Setmana de la Comunicació, una experiencia única

Escrit per Maria Lozano Gómez. Estudiant de Periodisme i Comunicació Audiovisuals a la UDL

Com cada any, la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida organitza la Setmana de la Comunicació. Aquest any és la 16ª edició, i  parla de l’Univers Sonor, és a dir, un dels mitjans de comunicació més importants, que va aparèixer a principis del segle passat i que ens acompanya cada dia d’una manera o un altra: la ràdio.

Per fer possible aquest  esdeveniment, la Universitat compta amb el Departament de Filologia i Comunicació i sobretot, amb els alumnes de 3r curs del grau de Periodisme i Comunicació Audiovisuals, que són els organitzadors de tota la Setmana

Per als alumnes és un gran esdeveniment, vinculat al món professional. De fet, és una experiència única, ja que “permet endinsar-te al món del periodisme i de la comunicació i conèixer de primera mà aquesta realitat a través de l’experiència de professionals d’aquest àmbit”, explica Axel Lapuerta, un dels organitzadors de la setmana.

Tot i que per a molts és el primer cop que organitzen l’esdeveniment, hi ha algun alumne que repeteix. Marina Rubies, alumna de 4t curs del grau, ja va organitzar l’edició passada, on el tema central eren els documentals.  Rubies assegura que l’organització és diferent, ja que la Setmana formava part d’una altra assignatura, i com les persones que formen el grup no són les mateixes poden haver més o menys afinitats que faciliten les tasques d’organització.

Així doncs, la Setmana de la Comunicació és una experiència única per als alumnes de 3r de Periodisme i Comunicació, que els endinsa al món professional.

Darrera modificació el Dissabte, 13 abril 2019 17:22

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER