EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 05 abril 2019 10:08

El “vot intel·ligent” a La Paeria de Balaguer

Escrit per

Molta gent en època d'eleccions es sol fer moltes preguntes sobre quin és el futur de la nostra ciutat, a qui hem de votar, quin serà el nostre paer en cap i quins canvis veurem en la gestió municipal.
A nivell personal crec que la ciutat anirà molt millor, però per aconseguir-ho tindrem un procés d'evolució a mig-llarg termini, que requerirà un govern estable durant una o dues dècades.

La capital de la Noguera que actualment compta amb un cens de població de 17.000 habitants és una ciutat d’alt potencial i la capital del Prepirineu amb més recursos, amb un teixit associatiu i comercial destacable i un patrimoni d'elevat interès turístic. Però encara queda molt per fer demogràficament, socialment, políticament i alhora econòmicament. Penso que això falla per una important manca d'ambició i d’optimisme dels nostres representants per tal d'engegar projectes de ciutat que siguin innovadors i que atreguin més turisme a la ciutat.

Jo que sempre he estat el primer a votar a totes les eleccions que s'han fet al col·legi de La Noguera, i que també vaig participar activament de la consulta i el referèndum d’autodeterminació, aquest cop si no hi ha novetats crec que no aniré a votar, i en el cas que ho faci ho penso fer a finals de jornada i de forma intel·ligent.

Tinc motius per pensar que hi haurà un increment del vot en blanc, nul o d'abstencions en aquestes eleccions que venen per la desafecció de la política en general i també de les conseqüències irreversibles i confrontació que ha provocat el procés independentista.

Per votar d’una forma més intel·ligent fa falta que coneguem més bé els programes electorals, assistim als mítings, ens obrim a opcions que d'entrada no ens agraden per motius ideològics i siguem més espavilats i alhora "exigents" amb les persones que ens representaran en un futur, perquè la gestió de ciutat és un tema més seriós del que sembla.

Fa uns dies vaig escoltar les declaracions d'un polític, en el programa "Actualitat Plural" de Ràdio Balaguer i crec que almenys queda algun polític a la ciutat que pot donar la talla i marcar diferència per fer una ciutat de progrés, més inclusiu, més competitiu, constructiu, menys classista i transparent.

Estem a menys de dos mesos de decidir quin serà el nostre paer en cap a l’Ajuntament de Balaguer. Estic segur que si aquest regidor entra al nou govern, les dinàmiques que actualment s'estan produint a l'Ajuntament de Balaguer s'erradicaran i la nostra ciutat recuperarà la política d'alt nivell.  

 

Darrera modificació el Divendres, 05 abril 2019 10:13
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER