EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 06 Març 2019 16:25

La fira del talent lleidatà Destacats

Escrit per Xavier Palau, alcaldable del PP a la Paeria

Lleida és una ciutat prou potent per assumir el repte d’endegar la Fira del Talent. La nostra ciutat disposa del més important perquè aquest esdeveniment sigui un èxit: la seva matèria prima, els seus ciutadans.

Es tracta d’una idea innovadora que aposta per generar coneixement i expansió al nostre territori. A través de l’ús dels diferents espais i equipaments ubicats a la ciutat de Lleida, es donaran a conèixer persones amb idees, posseïdores de coneixements i de nous projectes, empreses, productes, serveis, activitats i d’un llarg etcètera. Serà una fira oberta a tothom que ho desitgi i vulgui participar, amb professionals convidats d’arreu, d’àmbit nacional i internacional. Una fira la qual hi tindrà cabuda tot tipus de disciplines: música, arts escèniques, dansa, balls, pintura, escultura, literatura, esports, gastronomia, món rural i agrari, disseny i moda, tecnologia...

Des del PP de Lleida apostem per les persones, pel seu talent valuós i, sense cap mena de dubte, s’erigeix com una aposta ferma per la ciutat en tot el seu conjunt. El reconeixement i l’aprofitament del talent esdevé un factor clau en el context de l’economia i, conseqüentment, en el sector de la competitivitat el qual deriva en un creixement empresarial. La conjunció del coneixement i l’ocupació genera riquesa, creixement i progres local.

Aquest nou projecte permetrà la connexió de l’entorn empresarial amb persones i projectes. A més a més, serà una fórmula per tota empresa per iniciar o consolidar una determinada activitat, difusió de la seva tasca o bé un mitjà per a la incorporació de nous professionals.

Quan parlem de talent, parlem d’obrir portes als joves que, com bé sabem, avui en dia ho tenen més difícil per aconseguir un treball i poder independitzar-se. És ben coneguda la fuga de cervells o també l’anomenada migració altament qualificada, és a dir, l’emigració de professionals i científics formats que marxen de la seva localitat de residència, fins i tot del seu país, degut a la manca d’oportunitats laborals. Lleida no n’és una excepció, perd aquest formidable potencial humà.

La Fira del Talent és una proposta real, pràctica i útil, és una idea innovadora. Desitgem ser acollidors de noves idees, de l’esperit emprenedor, de persones motivades i entusiastes. Tothom ha de ser mereixedor d’oportunitats i Lleida ha de ser una porta que brindi aquest esdeveniment, un reconeixement al talent lleidatà que estima la seva gent.

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER