EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 18 Desembre 2018 11:14

Vull un Balaguer com tu! (2ª part)

Escrit per

Estem a només 5 mesos per l’arribada del canvi a La Paeria de Balaguer i voldria fer públic el meu anàlisis polític.

En un principi segur que recordareu la meva il·lusió i entusiasme que vaig mostrar els primers mesos per un govern tripartit que prometia recuperar la ciutat amb el suport d’un partit nou que va prometre recuperar l’orgull balaguerí i que semblava la “solució de tot”. Però lamentablement em vaig equivocar de pronòstic i me’n dono compte que l’ètapa de Roigé com alcalde va ser millor que la de Vidal, que és pràcticament inexistent.

Actualment tenim un govern republicà i independentista molt debilitat amb el suport d’Ara sí, després que els socialistes fossin expulsats de forma injusta de l’equip de govern. Tenim un govern cada cop més débil per la falta d’imaginació i d’ambició balaguerina que de fet és el que demana l’oposició que actualment la conformen el Partit Democràta, Socialistes i el regidor no adscrit (Albert López). Els governants de la nostra ciutat haurien de ser més optimistes i mirar-se més el melic, ja que Balaguer és el lloc idoni per fer-ne la millor ciutat del món.

A Balaguer li cal un canvi de govern positiu, digital, optimista i treballador. La capital necessita un pla específic de desenvolupament urbanístic, per poder recuperar la ciutat, oferint sòl urbà o industrial preparat per que la iniciativa privada o pública pugui actuar.

També cal projectes que incrementin la qualitat de vida dels les persones que hi vivim en tots els sentits, tal i com proposa l’oposició.

Projectes de promoció econòmica de la ciutat, en l’aspecte comercial i industrial per a que els emprenedors no hagin d’anar a les grans capitals o a l’estranger a guanyar-se la vida.

I el més important: cal dotar de vida el Centre Històric, que els darrers anys enlloc de recuperar-se s’ha degradat en termes de vitalitat, tant en habitatges com en comerç. Igual que l’oposició crec que el casc antic de Balaguer hauria d’imitar el model de França, on als cascs antics es fa molta vida i s’hi han instal·lat moltes botigues, bars i restaurants.

A França hi ha una dinàmica econòmica excel·lent i la gent hi va perquè sap que hi ha vida cosa que a Balaguer no és així. Cal que la plaça sigui peatonal i que el govern demani ajudes a la Generalitat de Catalunya per fer front econòmicament la creació de dos pàrquings al centre històric tal i com demana el Sr.Roigé que segons el meu punt de vista repetirà com alcalde, tot i que li farà falta el suport del PSC.

 

 

Darrera modificació el Dimarts, 18 Desembre 2018 11:18
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER