EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 06 Desembre 2018 14:05

La pèrdua d'una eminència del periodisme comarcal Destacats

Escrit per Josep Maria Castells. Activista sociocultural i director d'El Mercadal (Balaguer)

En aquesta ocasió vull acompanyar en el sentiment a tots els familiars, coneguts, companys, amics, i professionals del món de la comunicació audiovisual i premsa escrita que hem tingut l'oportunitat de conèixer al Josep Maria Solans.
Aquests dies hem conegut la trista notícia de la pèrdua d'una persona de gran vàlua o més ben dit; d'una eminència del periodisme comarcal.

 

Ara que ja no està entre nosaltres, vull fer menció de les principals virtuts d'una persona que va ser molt important per la comarca de la Noguera i que vaig poder començar a conèixer l'any 2005, quan jo vaig iniciar la meva carrera professional, concretament al món de la comunicació.
 

En Josep Maria era una eminència de la ràdio comarcal, que hi posava moltes ganes als micròfons,  perfeccionista i que a més ho feia per convicció i vocació de servir a la comarca de La Noguera.

Segurament molts que llegiu aquest escrit i l'heu conegut coincidireu amb mi que per sobre de tot era una magnífica persona, pacífica, dialogant. Sempre li estaré molt agraït per tot el que va fer per mi, a ell i a l'emissora de ràdio que va crear. Descansi en pau.

 

Darrera modificació el Dijous, 06 Desembre 2018 14:11

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER