EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 23 Juliol 2016 10:30

No t'aturis i triï teu futur: aprofita les oportunitats que et dóna la UE per moure't pels 27 països membres

Escrit per

AGÈNCIA EFE- No t'aturis i triï teu futur: aprofita les oportunitats que et dóna la UE per moure't pels 27 països membres Els joves espanyols que volen estudiar i donar les primeres passes de la seva vida professional a Europa, ho tindran ara més fàcil, ja que les Institucions Europees a Espanya i la Secretaria d'Estat per a la Unió Europea han llançat el projecte"No m'aturo. Trio el meu futur" . 

Aquesta nova campanya de sensibilització donarà a conèixer entre els joves espanyols les possibilitats de formació, ocupació i creixement disponibles al espai europeu, i ajudarà a emprenedors, estudiants i treballadors a desenvolupar-se sortint d'Espanya.Per a això es valdrà principalment d'una plataforma de recursos europeuswww.nomeparo.eu , així com de presentacions i ponències en fires d'ocupació i formació de vuit ciutats espanyoles des de març a novembre de 2013. La campanya es centrarà principalment en millorar el coneixement i l'accés als programes finançats per la UE i les oportunitats que suposen. 

Espanya és ja un dels països de la UE que més partit treu als programes europeus que promouen la formació i l'ocupació en altres països membres, ja que el 4, 85% dels joves beneficiats des de la seva posada en funcionament han estat espanyols, davant d'una mitjana europea del 3,16%. Segons les dades que maneja EURES, el portal europeu de la mobilitat professional, els tres perfils més demandats en l'actualitat són els relacionats amb el sector de l'enginyeria, el personal sanitari i els professionals de l'hostaleria i el turisme. els països que més llocs de treball demanden a Espanya són, per aquest ordre, Alemanya, els països nòrdics i un bloc compost per Regne Unit , Holanda, Luxemburg i França. El 2012, més de 30.000 empreses estaven inscrites a la base de dades del portal com a potencials creadores d'ocupació. 

A dia d'avui gairebé un milió i mig de llocs de treball estan sent oferts a través d'EURES. EURES manté també ponts de col·laboració permanents amb països interessats a contractar professionals espanyols i que inicien processos de selecció massiva. Alemanya repeteix com el principal Estat que utilitza aquests acords habituals, seguit dels països nòrdics i el Regne Unit. "No m'aturo. Trio el meu futur" està organitzant activitats de presentació del centre de recursos europeus sobre formació, ocupació i emprenedoria

Darrera modificació el Dissabte, 23 Juliol 2016 10:34
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER