EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 06 Agost 2017 12:44

L'home més optimista del món

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

A dia d’avui ser optimista no està de moda.  Vivim en un planeta on el terror, les males notícies s’anteposen a l’optimisme, la pau i les ‘good news’. Però a pesar que encara no està de moda , l’optimisme global és un fenòmen creixent que cada cop té més activistes i que ningú podrà aturar mai, ja que sempre hi hauran coses per millorar a la societat.

Actualment és més acceptat el pessimisme que l’optimisme. Però tard o d’hora aquest tarannà pessimista de la societat s’anirà canviant a mesura que vagin apareixent notícies que semblaran de ciència ficció , que no deixaran indiferent ningú. Aquestes notícies faran canviar notablement la mentalitat de la gent, i molts d’ells s’uniran a la cultura de l’esperança i del futurisme.

Això és el que està intentant amb èxit el professor José Luis Cordeiro, un reconegut científic internacional, expert en robòtica que col·labora amb la NASA i grans multinacionals ( entre elles Google, Facebook i Microsoft) i que també és el professor fundador de la Singularity University de Silicon Valley.

Cordeiro és el primer home de la èlit que ha declarat obertament en diferents mitjans de comunicació que ‘la mort de la mort’ està per arribar. Aquest senyor va fent conferències arreu del món per explicar que l’envelliment és una malaltia curable. Cordeiro creu que la ciencia pot arribar a convertir els éssers humans en ‘inmortals’. I de fet, ja s’han fet diversos debats a la televisió sobre aquest tema, entre ells el programa Hora Punta de TVE ,dirigit pel presentador Javier Cardenas, Cuarto Milenio presentat per Íker Jimenez o La Sexta Columna.

En les polèmiques declaracions d'aquest prestigiós ingenier mecànic es pronostica que la robòtica i l’intel·ligència artificial posarà punt i final a la majoria de llocs de treball i fixa la curació de totes les malalties al llindar del any 2045.

Aquesta visió esperançadora que aporta el professor José Luis Cordeiro és d’admirar i creiem que s’hauria de fer tot el posible per contagiar optimisme perquè segons el nostre punt de vista res és impossible i amb esperança i optimisme es sol recollir més fruits que amb el pessimisme. Nosaltres creiem que la visió de Cordeiro és l’encertada en una societat que es vol denominar ‘moderna’. Subscribim  tot el que diu i hi creiem plenament. Per nosaltres és l’home més optimista del món…

Llegir 10925 vegades Darrera modificació el Dilluns, 07 Agost 2017 17:29
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER