EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 13 Març 2020 18:30

La Sagrada Família tanca les seves portes i la Casa Batlló i La Pedrera obren tot i la reducció de visitants Destacats

Escrit per

Alguns turistes visiten aquests espais icònics i admeten no tenir por per la crisi del coronavirus

Grups de turistes s'han anat reunint aquest matí a les portes de la Sagrada Família sense possibilitat de poder visitar-la. De fet, la Junta Constructora de la Sagrada Família va decidir aquest dijous aturar les obres de construcció i les visites al temple a partir d'aquest divendres pel coronavirus. Una situació ben diferent era la de la de la Casa Batlló i La Pedrera que s'han mantingut obertes. De fet, La Casa Batlló tancarà a partir d'aquest dilluns de manera indefinida. Les imatges habituals del matí i el migdia amb cues de visitants s'han vist dràsticament reduïda. Tot i això, alguns turistes afirmen que "la por no val per a res ara mateix".

La Sonia i en Francisco són una parella de la Sierra de Madrid i han anat a Barcelona "a passar el dia". Explica que a Madrid centre la "situació està molt complicada", però que a la Sierra "no hi ha hagut cap cas, però els han aconsellat no baixar". Els dos treballen en una residència de discapacitats.

Tenien previst visitar la Sagrada Família però ja els han dit que aquest divendres estava tancada. Han pogut, però, visitar la Casa Batlló. Admeten que no tenen por i que s'han de prendre les preocupacions. "No creiem que la por valgui per a res ara mateix".

Per la seva part, l'Ana i la Sara, de Grècia, que han visitat la Casa Batlló, expliquen que tot està molt net i el lloc molt cuidat. Creuen que la situació és normal, només que s'ha d'anar en compte i tenir en compte les indicacions sanitàries.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER