EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 10 Març 2020 20:14

El bon periodisme és optimista Destacats

Escrit per EL MERCADAL/ACN

S'eleven a tres els casos positius de coronavirus a Lleida però el govern farà tot el possible per superar aquesta crisis. Valdria la pena reflexionar sobre que s'ha fet malament. Possiblement molts de vosaltres (els que llegiu aquest diari digital) esteu preocupats. Doncs desde EL MERCADAL estem preparats per informar d'una forma optimista i generar opinió positiva.

 Ja són tres les persones que han donat positiu en coronavirus a la demarcació de Lleida, segons ha informat aquest dimarts el departament de Salut. Es tracta de dues dones de 77 i 84 anys que estan ingressades a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, una de les quals en estat lleu. L'altre és un home d'entre 35 i 40 anys veí de Lleida que està en observació a casa. Tots tres van ser infectats fora de Lleida; les dues dones durant un viatge de l'Imserso a Benidorm (Alacant) i l'home a Barcelona, on va estar en contacte amb una persona estrangera afectada amb la covid-19. Salut ha aconsellat a una seixantena de persones relacionades amb els tres afectats que s'estiguin a casa.

La veïna de Castellserà (Urgell) que va morir a casa seva diumenge i que també havia viatjat amb el grup de l'Imserso a Benidorm ha donat negatiu en covid-19.

Darrera modificació el Dimarts, 10 Març 2020 20:22

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER