EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 25 Desembre 2019 18:01

La Paeria promou unes festes de Nadal amb Qualitat Destacats

Escrit per

L’objectiu és afavorir unes celebracions atractives, saludables i de més qualitat per a tothom. Es posa especial atenció en la nit de Cap d’Any on cal garantir convivència i civisme

La campanya, dins el programa de Nits Q Lleida, compta amb la col·laboració de 21 locals d’oci de la ciutat on els joves rebran un “kit dels sentits” amb material sobre la prevenció del consum de substàncies, el transport públic o el protocol d’actuació davant agressions sexistes

El cartell d’enguany remarca una terminologia de sensibilització i conscienciació per gaudir de les festes de manera cívica i responsable

L’Ajuntament de Lleida promou una nova campanya per aquestes festes de Nadal i, especialment, per la nit de Cap d’any, per afavorir unes festes i celebracions atractives, saludables i de més qualitat per a tothom. Un any més, la campanya s’obre al conjunt de les festes de Nadal ja que durant tres setmanes se succeeixen diverses celebracions. Amb el lema “Festes de Nadal amb Qualitat ” es pretén sensibilitzar la població perquè gaudeixi de manera cívica i segura dels moments de lleure i oci. Es posa especial atenció en la nit de Cap d’any, festa que es comparteix per la gran majoria de la ciutadania i on l’espai públic esdevé un entorn festiu i de diversió on cal garantir una bona convivència i civisme entre totes i tots.

El cartell que es presenta en aquesta edició té una terminologia de sensibilització i conscienciació que convida a gaudir de les festes, però d’una manera cívica, respectuosa, amb l´ús del transport públic, amb igualtat, respectant els propis límits i amb zero riscos. I també a la diversió, el bon rotllo, la bona música i la tolerància. En definitiva, viure unes festes amb família i amistats amb qualitat.

Locals d'oci nocturn

Com cada any, es compta amb la col·laboració de 21 locals d’oci nocturn de la ciutat que s’han adherit amb la campanya amb el compliment d’uns criteris de qualitat Nits Q Lleida. Aquests criteris van des d’assegurar el compliment de la normativa respecte a la dispensació responsable d’alcohol i no realitzar promocions encobertes d’alcohol, a vetllar per mantenir un entorn segur dins el propi local i per aconseguir espais d’oci inclusius i lliures de conductes sexistes. Els joves que acudeixin a aquests locals rebran amb el cotilló el “Kit dels sentits”, amb material informatiu sobre prevenció de substàncies, una regleta d’alcoholèmia, el protocol de prevenció i actuació davant agressions sexistes, sobre transport públic o informació de l’entitat Antisida amb un preservatiu.

Els locals que participen en la campanya “Festes de Nadal amb Qualitat” són: Les Paul, Boite, Cotton, Trivial, Zappa, EPAP, La Casa de la Bomba, Cal Teo, Jimbo & Rombos, La Faràndula, Legend, Traganits Music Club, Cafè del Teatre, Billion, Comèdia, Tucuman, La Nuit Boulevard, Baba Room, Xtras, Sala Manolita i Maracas. Aquests locals han signat un document d’adhesió que els compromet a seguir els criteris de qualitat Nits Q Lleida.

 

Suport a la campanya

La campanya es desenvolupa amb l’Associació Antisida de Lleida i amb els locals d’oci adherits. Compta amb la col·laboració de la Subdirecció general de drogodependències de la Generalitat i la Diputació de Lleida. Igualment, les entitats veïnals de la ciutat i la Federació d’hoteleria de Lleida, col·laboradores actives en el programa Nits Q, donen suport a la campanya.

Nits Q Lleida

La campanya “Festes de Nadal amb Qualitat ” és una acció més del Programa Nits Q Lleida, que es duu a terme des de fa 6 anys i que pretén millorar la qualitat i la imatge de l’oci nocturn a Lleida. La Plataforma Nits Q Lleida treballa per crear un espai de diàleg participatiu entre els agents implicats en l’oci nocturn per debatre els aspectes més rellevats del món de l’oci i donar-hi resposta.

Darrera modificació el Dimecres, 25 Desembre 2019 18:10
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER