EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 20 Març 2017 12:41

Balaguer acollirà novament la fira de qualitat

Escrit per
Balaguer ja prepara una edició més de la Fira Q per als dies 29, 30 d’abril i l’1 de maig. Enguany amb un dia més de fira atès a la festivitat del dilluns.

Desprès de la bona acollida que va tenir el certamen l’any passat, s’ha decidit continuar apostant pel mateix format de fira: fent la Fira de la ciutat, per la ciutat, amb l’objectiu de promocionar els diferents sectors econòmics locals que la configuren.
Així doncs es pretén que aquest certamen esdevingui una eina de promoció econòmica amb projecció arreu del territori.

Dins el marc de la Fira hi trobarem un Saló de l’habitatge i de la construcció, un espai per al comerç i serveis amb una important presència de la moda i els complements, amb desfilades professionals dins el mateix pavelló, un espai per al producte de proximitat, limitat a la nostra província, amb productes com l’oli, el vi, l’embotit, el formatge, les cerveses ... i la mel que gaudirà, novament, d’unes jornades tècniques amb ponents professionals del sector.

També hi haurà la ja tradicional Mostra nacional de coques de recapte i samfaina, elaborades per forners de Balaguer i comarca, i organitzada per l’Associació Gastrònomica i Cultural del Comtat d’Urgell.

I també, un espai més lúdic, el de la restauració i oci local, amb uns escenaris de demostració, en cada sector, per a donar un dinamisme durant totes les hores que romandrà oberta la fira, que enguany tampoc tancarà al migdia. 

S’oferirà la possibilitat de dinar tot gaudint d’espectacles musicals.

En cada sector, hi haurà un escenari on es duran a terme demostracions, tallers, receptes, presentacions.. i també es durà a terme el III concurs de cuina de proximitat de les terres de Lleida, organitzat per l’ Associació Gastrobar. 

En el sector del producte, la Diputació de Lleida muntarà un escenari on es duran a terme les presentacions, tallers.. referents als productes del territori.

Fira Q esdevindrà un certamen amb una gran graella d’acitivitats pensades per a tots els públics. 

L’horari de la fira serà de 10.00 h a 20.30 h.

Properament, anirem informant de les novetats.
Darrera modificació el Dilluns, 20 Març 2017 12:50
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER