EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 13 Març 2017 12:34

El teatre de Balaguer acollirà l'espectacle familiar 'Universari', de Marcel Gros Destacats

Escrit per

Aquest proper diumenge 19 de març es representarà al Teatre Municipal de Balaguer a les 18h l’espectacle familiar UNIVERSARI del pallasso MARCEL GROS, un dels clown, amb majúscules del nostre país, pel seu bagatge, pels premis obtinguts i per la seva experiència. MARCEL GROS s’autodefineix com a un bufó, un showman, un pallasso. Dels seus inicis, ja llunyants, es remunten a l’any 1984 amb la fundació de la companyia Teatre Mòbil.

No va ser però, fins a l’any 1991 quan Marcel Gros va començar el seu camí en solitari, realitzant espectacles premiats nacional i internacionalment, com ara, Standby, Merallosament boig, Inventari o Minuts, tots ells vistos, en diferents moments i llocs, a la ciutat de Balaguer.

Amb UNIVERSARI, Gros pretén transformar un petit univers de lletres vocals en edificis i paisatges on habita un curiós personatge que li agrada somiar despert, jugar amb les paraules i els objectes, transformant la realitat a base del riure i de la imaginació. A UNIVERSARI, el pallasso que interpreta sempre està als núvols i només tocarà de peus a terra, quan fent un salt immens, arribi a la lluna. UNIVERSARI és un espectacle adreçat a tota la família, apte a partir de 3 anys, on MARCEL GROS, el pallasso, no para de parlar, de transformar i d’il·lusionar. Un muntatge creat, produït, dirigit i interpretat per ell mateix. UNIVERSARI forma part de la programació professional de la temporada 2016/2017 del Teatre Municipal de Balaguer.

Una programació que continuarà el proper dia 25 d’aquest mateix mes de març amb la Mostra de Dansa Ciutat de Balaguer. Les entrades per a l’espectacle familiar d’en MARCEL GROS, a partir de 3€, es poden comprar anticipadament a l’Oficina de Turisme de Balaguer (973445194) de dimarts a dissabtes d’11 a 14h i de 18 a 20h. i les 24h al web teatre.balaguer.cat. El dia de la funció, el diumenge dia 19, també es podran comprar entrades a la taquilla del Teatre, una hora abans del començament, que recordem serà a les 18h.

Enllaç vídeo: https://vimeo.com/160660780

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER