EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 31 Març 2016 11:00

Un cop més el fantàstic món de les titelles inundarà els carrer, places i teatres de Lleida

Escrit per

La primera setmana de Maig, Lleida acull la Fira de Titelles, organitzada pel Centre de Titelles de Lleida i l'Ajuntament. Un cop més el fantàstic món de les titelles inundarà els carrer, places i teatres de la ciutat.

La fira esta creada amb l'objectiu de esdevenir un mercat per als professionals dels titelles i al mateix temps difusió cultural i artística i valor festiu que comporta el públic als espectacles per diferents espais de Lleida.

La Fira congrega una mitjana de vint companyies i més de 300 professionals acreditats, els quals participen en les jornades tècniques, actuacions programades i activitats paral·leles a la Fira, es converteix durant un cap de setmana en punt de trobada de companyies, programadors i productors.

La 27a Fira de Titelles de Lleida es celebrarà els dies 29, 30 d'abril i 1 de maig de 2016.

La Fira com a mercat d'espectacles de titelles, teatre d'objectes, màscares, visual i d'ombres, és una cita anual que aplega titellaires, creadors, programadors, festivals i usuaris de la Cultura i del món de les Arts Escèniques.

Sara Millas

34 anys. Directora de Lleure, Comunicadora. Mediadora familiar. Emprenedora i dinàmica. 

Fundadora de diverses entitats educatives, familiars i socials relacionades en el món de l'educació no formal, per l'aprenentatge de tothom (gent gran,infants, adults i joves).

Organitzadora d'events.  Administrativa i Educadora. Col·laoradadora amb mitjans de comunicació realitzant els meus articles d'opinió i punts de vista. Participadora en seminaris educatius. Aposto per una expressió lliure i plena d' iniciativa. El món educatiu i familiar són el motor que mouen la meva feina. 

 

"Sigues tu mateix"

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER