EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 22 Març 2016 12:44

El Buuuf!!! Festival de Pallassos i Bufons “a la gorra” torna a Alcoletge de 15-17 d’Abril

Escrit per

La ciutat lleidatana d’Alcoletge acollirà per segon any el Festival Buuuf!! Festival de pallassos i bufons “a la gorra”, coincidint amb el cap de setmana del Dia Mundial del Circ, el 16 d’abril. Entre d’altres, del 15 al 17 d’abril es podran veure espectacles de clowns de tota mena i de tot arreu.

A més del 12 espectacles oficials que sumaran un total de 22 funcions, també hi ha una secció Off, amb 7 espectacles més. Un taller de formació, una conferència taller impartida per MonchoBorrajo, un taller de clown amb Pasqual Bergamotto i una instal·lació en què es visionaran espectacles de pallassos i bufons d’arreu del món.
Durant els dies del festival està previst que s’organitzi també un concurs de fotografia i hi haurà una zona amb mercat firaire.
Està pensat per a tots els públics i també per al públic adult.

Tots els bufons i Clowns us esperen per passar uns dies de rialles.

Darrera modificació el Dimarts, 22 Març 2016 12:49
Sara Millas

34 anys. Directora de Lleure, Comunicadora. Mediadora familiar. Emprenedora i dinàmica. 

Fundadora de diverses entitats educatives, familiars i socials relacionades en el món de l'educació no formal, per l'aprenentatge de tothom (gent gran,infants, adults i joves).

Organitzadora d'events.  Administrativa i Educadora. Col·laoradadora amb mitjans de comunicació realitzant els meus articles d'opinió i punts de vista. Participadora en seminaris educatius. Aposto per una expressió lliure i plena d' iniciativa. El món educatiu i familiar són el motor que mouen la meva feina. 

 

"Sigues tu mateix"

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER