EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 23 Febrer 2016 10:19

Nus Creacions – Els amics dels Monstres més divertits

Escrit per
Nus Creacions – Els amics dels Monstres més divertits Sara Millas

Avui coneixem als nostre amics de Nus Creacions (Maurizio Sartori i Ariadna Nieto).

Amb elements naturals com plantes, aromes i materials del camp han creat diferents productes i historietes d’un nou món ple de monstres.

Es per això que li preguntem a l’Ariadna d’on va sorgir la idea de treballar amb elements de la natura i crear personatges tan diferents però que a l’hora transmeten sensacions agradables i dolces tant per als més petites com per a grans.

Ens explica que  els monstres de Nus Creacions formen part d'un imaginari que ve de lluny. Gran part d'ells sorgeixen de la seva d'infantesa, de monstres inventats i d'històries familiars. Monstres que formen part d'experiències viscudes i de persones properes.

Alguns d'ells tracten de la natura perquè la seva infància va passar en un petit poble de l'horta de Lleida i per a una nena de poble els dies transcorren entre horts i braçals. Segurament per aquest motiu molts dels elements que apareixen en les seves històries formen part de la natura. Creant així la primera col·lecció dels monstres anomenada “No tots els monstres són dolents”.

Podem trobar diferents personatges com el Monenon (monstre devora-tenebres),  en Pele (monstre més vell del món), en Mele (monstre tímid), i en Tigró (monstre casolà). Entre molts altres que van sorgint. Convertint també així els monstres en els bons de la pel·lícula, on sempre tenen cosetes a explicar i ensenyar.

Amb aquests personatges tant entranyables volen estimular la imaginació, que sorgeixi en qualsevol espai i moment del vostre dia a dia.

Esperen aconseguir que les seves històries serveixin per a treballar i allunyar pors, per a aprendre a estimar i respectar allò que és diferent a nosaltres i per fomentar la creació de noves històries.

Després de nits d'insomni, tardes plenes d'esbossos, matins fent córrer la tinta sobre els teixits i vespres enfilant l'agulla. Esperen que gaudiu tant de les seves històries com ells ho han fet creant-les. I Escolteu atentament tot allò que us volen explicar.

Podreu trobar més informació i comprar les seves obres a la seva web. www.nuscracions.cat

Darrera modificació el Dimarts, 23 Febrer 2016 13:21
Sara Millas

34 anys. Directora de Lleure, Comunicadora. Mediadora familiar. Emprenedora i dinàmica. 

Fundadora de diverses entitats educatives, familiars i socials relacionades en el món de l'educació no formal, per l'aprenentatge de tothom (gent gran,infants, adults i joves).

Organitzadora d'events.  Administrativa i Educadora. Col·laoradadora amb mitjans de comunicació realitzant els meus articles d'opinió i punts de vista. Participadora en seminaris educatius. Aposto per una expressió lliure i plena d' iniciativa. El món educatiu i familiar són el motor que mouen la meva feina. 

 

"Sigues tu mateix"

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER