DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dimecres, 28 Agost 2019 18:54

Pregària per la Rosa Destacats

Escrit per JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE. Fundador d'ElMercadal.cat
Foto: EL MERCADAL Foto: EL MERCADAL

Avui hem perdut una persona molt estimada per la meva família i per la majoria de balaguerins i balaguerines. Us estic parlant de la Rosa, la meva àvia materna que ha conviscut amb mi molts anys i que entre altres coses era una persona agraïda, treballadora, bona, de conviccions clares i generosa amb els demés.

Us estic parlant d'una persona molt vital, optimista i entregada. La meva padrina Rosa era coneguda al centre històric de la ciutat, sobretot a la zona de la plaça del Mercadal on hi anava a comprar orgullosa de ser balaguerina, i va fer vida molt temps amb la meva mare i jo.

Sempre recordaré la seva amabilitat, bondat, generositat i responsabilitat de padrina. Ella a més de ser una persona que s'interessava i preocupava per els demès, va estar al meu costat, de la mare sempre que ho vam necessitar, de forma incondicional.

A més, la Rosa em va animar a seguir endavant en l'escriptura i en els meus projectes vitals i per tant sempre guardaré bon record d'ella. Moltes gràcies a tots vosaltres; balaguerins i balaguerines que sé que també us l'estimàveu molt. Prego al senyor que al cel sigui i que la seva ànima sigui present entre nosaltres pels segles dels segles. Amén.
 

Darrera modificació el Dimecres, 28 Agost 2019 19:02

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER