DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Diumenge, 28 Octubre 2018 13:13

Agraïment a la ciutat de Lleida

Escrit per

Aquesta semana farà justament un any que vaig venir a Lleida capital. Tot i que sóc d’arrels balaguerines i m’estimo molt Balaguer i la comarca de La Noguera he de dir amb molt d’orgull  i el cor a la mà que estic molt satisfet i agraït dels recursos que existeixen aquí, en tots els sentits i que de vegades no es valoren prou. He de dir amb el cap ben alt que La Paeria i tots els seus regidors són grans persones sense excloure’n cap ni un. A hores d’ara em sento més lleidatà que balaguerí i per molts motius.

És d'admirar la gestió de l'Universitat de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs on he pogut participar en diferents ocasions en conferències i jornades sobre periodisme.

De Lleida cal destacar la professionalitat dels seus treballadors i funcionaris que només és una de les infinites virtuts que té la capital del Segrià. Els agents cívics, la guàrdia urbana, els bibliotecaris, els treballadors dels museus, l'Institut Municipal Salvador Seguí, les oficines d'atenció al ciutadà i l'oficina de turisme, els professionals del Centre de La Palma i la bona gestió dels locals d'oci nocturns desde que La Paeria ha posat en marxa les "Nits Q".

La capital té una biblioteca immensa on poder anar i que té funcionaris al servei de la ciutadania que desenvolupen la feina amb empatia i professionalitat com hauria de ser a tot arreu. Tenim una universitat de categoria, escoles d'adults que s'adapten a les necessitats de cada persona i també una sèrie d'entitats ja consolidades que presten serveis a persones que estan en risc d'exclusió entre elles Salut Mental Ponent i Aspid que estan a la disposició de tots els lleidatans i lleidatanes.

També tenim La Llotja que és la icona de la capital que cada any acull congressos i esdeveniments entre ells d'organitzacions de prestigi com ara la Jove Cambra Internacional de Lleida que cada any celebra els Premis Lleidatans on vaig ser present i vaig poder participar.

Pel que fa al sector sanitari tenim una cobertura molt àmplia i de qualitat tant pública com privada.

A més, tenim un comerç de qualitat que sap aportar solucions a mida amb valor afegit per la seva clientela i sempre amb un somriure. Tenim comerciants responsables, oberts, dinàmics i amb empatia.

L'Eix Comercial de Lleida i les festes que es celebren a la capital és el que més admiro perquè hi ha molt bon ambient tant els divendres i festius. A més tenim autobusos urbans híbrids que compleixen amb tots els paràmetres de qualitat i amb serveis per persones amb mobilitat reduïda.

Els lleidatans i lleidatanes de tota la vida que sou inconformistes i crítics amb les gestions que s'estan fent a Lleida heu de saber que sou uns privilegiats. A Balaguer no hi ha ni les mateixes oportunitats que a Lleida, ni tampoc polítics que estiguin a l'altura dels regidors i regidores que conformen La Paeria de Lleida

Darrera modificació el Diumenge, 28 Octubre 2018 16:27
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat
Més en aquesta categoria: « Balaguer com tu Parlem sobre educació »

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER