Oficial ®
Dijous, 16 Mai 2019 19:27

Xavi Palau: “La nostra intenció és potenciar el Centre Business Department de Lleida" Destacats

Escrit per

Xavi Palau, alcaldable del PP a la Paeria, considera el Pla de l’Estació un projecte de ciutat i de cohesió de barris. “Amb aquest projecte s’impulsarà el cobriment de les vies del tren entre Balàfia i Pardinyes i la construcció de la nova estació d’autobusos, tal com està previst”, ha assegurat l’alcaldable del PP.

Palau vol endegar, juntament amb el Pla de l’Estació, la implantació marquesines pels taxistes, a més de la remodelació del barri de Noguerola i de la Rambla Ferran. “La nostra intenció és potenciar el Centre Business Department de Lleida, a més de convertir-lo en una zona de passeig pels lleidatans i les lleidatanes i acabar amb el cementiri de persianes abaixades de Príncep de Viana, Anselm Clavé i Cardenal Remolins”, ha afirmat l’alcaldable del PP. 

El candidat a la Paeria aposta per destinar el descampat del costat del Roger de Llúria a un parc medio-ambiental per equipacions esportives.  “Actualment, aquesta zona s’utilitza per aparcar-hi vehicles, però també s’hi podrien realitzar activitats culturals i lúdiques pels més joves, veïns i veïnes del barri”, ha assenyalat Palau.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre