DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dijous, 16 Mai 2019 19:27

Xavi Palau: “La nostra intenció és potenciar el Centre Business Department de Lleida" Destacats

Escrit per

Xavi Palau, alcaldable del PP a la Paeria, considera el Pla de l’Estació un projecte de ciutat i de cohesió de barris. “Amb aquest projecte s’impulsarà el cobriment de les vies del tren entre Balàfia i Pardinyes i la construcció de la nova estació d’autobusos, tal com està previst”, ha assegurat l’alcaldable del PP.

Palau vol endegar, juntament amb el Pla de l’Estació, la implantació marquesines pels taxistes, a més de la remodelació del barri de Noguerola i de la Rambla Ferran. “La nostra intenció és potenciar el Centre Business Department de Lleida, a més de convertir-lo en una zona de passeig pels lleidatans i les lleidatanes i acabar amb el cementiri de persianes abaixades de Príncep de Viana, Anselm Clavé i Cardenal Remolins”, ha afirmat l’alcaldable del PP. 

El candidat a la Paeria aposta per destinar el descampat del costat del Roger de Llúria a un parc medio-ambiental per equipacions esportives.  “Actualment, aquesta zona s’utilitza per aparcar-hi vehicles, però també s’hi podrien realitzar activitats culturals i lúdiques pels més joves, veïns i veïnes del barri”, ha assenyalat Palau.

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER