Oficial ®
Dissabte, 11 Mai 2019 16:24

Esquerra presenta la campanya de proximitat “Cafè&Pueyo”

Escrit per

El cap de llista de la candidatura d’Esquerra AM, Miquel Pueyo, ha presentat aquest dijous a la plaça Ricard Vinyes la campanya “Cafè&Pueyo”, en què l’alcaldable anirà barri per barri convidant els veïns i veïnes a asseure’s amb ell en un sofà de color groc per parlar i prendre un cafè. La campanya vol ser també una metàfora de la importància del tracte directe i personal amb la ciutadania i el compromís de la candidatura republicana amb la transparència, la política de dades obertes, la participació ciutadana i la comunicació institucional de servei públic.

 

Pueyo ha explicat la seva proposta ètica per a la Paeria: “volem crear una bústia ètica anònima d’alerta ciutadana i denúncia de la corrupció, i elaborar un codi ètic, de bon govern i de conducta que reguli el comportament de càrrecs electes, els regals, etc –em remeto als costos d’una nombrosa i innecessària escorta pagada amb diners públics que l’alcalde Ros s’emportava quan anava de vacances, un fet intolerable-.”

Pel que fa a la comunicació institucional, ha denunciat que en els últims anys el govern de la Paeria ha fet propaganda partidista pagada amb fons públics en lloc de comunicació corporativa, com la revista retirada per la Junta Electoral. En aquest sentit, aposta per “crear butlletins diaris o setmanals electrònics amb informació d’interès, promoure actituds cíviques, contrarestar rumors, gestionar situacions de crisi, i utilitzar de forma més professional les xarxes socials, per exemple, amb un compte de twitter de la Guàrdia Urbana que serveixi per estar en contacte amb la ciutadania.”

D’altra banda, la candidatura ha anunciat l’elaboració d’ “un nou reglament de participació ciutadana, més conseqüent i que desemboqui, en alguns casos, en la celebració de consultes públiques.”

També s’ha mostrat partidari de la política de dades obertes: “hem d’oferir a la ciutadania transparència en les dades de la corporació, que siguin fàcils de localitzar, interpretar i utilitzar, com els costos de les obres.”

Darrera modificació el Dissabte, 11 Mai 2019 16:25
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre