DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dijous, 28 Febrer 2019 12:51

“Pas a pas": una gran iniciativa que canviarà Balaguer a millor Destacats

Escrit per

Les balaguerines i els balaguerins poden estar satisfets i esperançats. Fa unes setmanes es va presentar a Balaguer, la iniciativa encapçalada pel conegut periodista Josep Blanch amb la finalitat de reflexionar i debatre sobre diferents aspectes i per fomentar els desplaçaments a peu, evitant l'ús del vehicle privat.

El debat ja ha començat amb una trobada oberta a la ciutadania per recollir idees i propostes de millora, entre elles la conversió en zona de vianants total o parcial de la plaça Mercadal.
 

"Pas a pas" crec és una idea magnífica, original i atrevida per tal de traslladar diferents demandes de la població als nostres polítics, que fins ara (i com comprendreu), no han atès de la forma adequada les diferents demandes ciutadanes.

Com el Sr. Josep Blanch, jo també penso que la nostra ciutat hauria de ser una ciutat totalment peatonal i exemplar en aquest sentit. I jo seré més contundent i optimista sobre aquest tema: crec que Balaguer pot aprofitar aquesta iniciativa per marcar una gran diferència respecte de la resta de ciutats del Prepirineu.

Us imagineu una ciutat sense cotxes? Jo sí. I junts ho farem! I seré més optimista: crec que a Balaguer algún dia (no sé quan), acabarem definitivament amb la circulació de cotxes i farem vida al carrer com ho feien els nostres avis i avantpassats. 

Una de les propostes estrella que planteja "Pas a Pas Balaguer" és convertir en zona de vianants el Centre Històric i ajudar així a descobrir el comerç de proximitat. 

Propostes afortunades i brillants com les del Sr.Blanch són les que necessita des de fa temps la ciutat i no tingueu dubte que iniciatives com aquestes són les que enforteixen la ciutat i per aquest motiu felicito a "Pas a pas" per haver obert un camí que no té marxa enrere. 

Crec que comença a ser hora que es faci una recollida de firmes i un referèndum obert, a tota la ciutadania per tal de copsar l'opinió de la població sobre el futur del centre històric, i de fet aquesta hauria de ser la missió principal d'aquesta nova iniciativa social que com he dit abans té tot el meu suport.

Darrera modificació el Dijous, 28 Febrer 2019 12:54
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER