Oficial ®
Dimarts, 23 Octubre 2018 12:53

Ángeles Ribes: "Votarem favorablement a les ordenances fiscals perquè des de 2015 que apostem per la congelació" Destacats

Escrit per

La portaveu de Cs Lleida, Ángeles Ribes, afirma que "amb aquestes ordenances es mantenen els acords amb què havíem arribat anteriorment"

"Votarem favorablement a les ordenances fiscals perquè des de 2015 que apostem per la congelació". Així ho ha confirmat la portaveu del grup municipal de Cs Lleida, Ángeles Ribes. "Per coherència i responsabilitat continuarem mantenint el nostre posicionament i per això Cs votarà que sí el divendres al ple", ha assegurat Ribes després de parlar-ho amb el grup municipal. "Sabem que el pagament d'impostos no és agradable i suposa per a algunes famílies un esforç, però en un sistema redistributiu com el nostre, els ingressos provinents dels impostos són essencials per poder prestar els serveis públics que estan al servei de la ciutadania", ha manifestat. I ha afegit que "la quantitat de despeses que té aquest Ajuntament és elevada".

Ribes ha recordat que el 2015 "Ciutadans apostava per la congelació dels tributs locals i per un major control de la despesa per poder sanejar les finances municipals". A més, "sol·licitàvem acollir-nos a una baixada del tipus de l'IBI per a així poder disminuir la plusvàlua un 18% i donar un respir a aquells que havien de vendre o heretaven immobles". Ribes ha afirmat que aquestes ordenances fiscals "mantenen la congelació per la qual apostàvem i els mateixos acords amb què havíem arribat en anys anteriors, pel que ens mantindrem en la mateixa línia". I ha assegurat que aquesta congelació de taxes "ha d'anar acompanyada d'un major control de la despesa i més iniciatives que tinguin en compte a les famílies vulnerables i que ho estan passant pitjor".

Darrera modificació el Dimarts, 23 Octubre 2018 12:56
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre