EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 19 Agost 2017 07:47

Corominas (PDeCAT): “Estem convençuts que s’admetrà a tràmit la Llei del Referèndum i s’aprovarà"

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El diputat Lluís Corominas ha assegurat en roda de premsa que “estem convençuts que s’admetrà a tràmit la Llei del Referèndum i s’aprovarà per part del Parlament perquè hi ha una majoria parlamentària que l’avala”. Amb aquestes declaracions, Corominas s’ha posicionat respecte a la reunió de la Mesa celebrada ahir i ha afirmat que “entenem perfectament les raons que va donar la presidenta del Parlament”. En aquest sentit, Corominas ha afirmat que “sabem que la Mesa farà la seva feina” i ha ratificat que “no dubtem que aquesta tramitació tirarà endavant en els propers dies i setmanes”. A més, responent a les declaracions del ministre portaveu Méndez de Vigo després del Consell de Ministres celebrat ahir,  Corominas ha volgut deixar clar que el procés català té un “calendari molt clar: l’1 d’octubre” i ha subratllat que aquest dia “hi haurà referèndum, hi haurà cens, hi haurà urnes i hi haurà paperetes”.

Pel que fa a la llei de transitorietat, Corominas ha remarcat que “la presentarem en el seu moment” i s’ha mostrat convençut que “ens posarem d’acord amb el procediment, de la mateixa manera que ens hem posat d’acord amb el contingut de la llei”, ha dit. “L’important de la llei de transitorietat és que, en cas que guanyi el sí, hi hagi garanties jurídiques i empara jurídica”, ha reiterat.

Respecte a la resolució del recurs de súplica presentat pel Govern de la Generalitat davant el recurs d’inconstitucionalitat per la Reforma del Reglament, Corominas ha apuntat que “ho hem trobat un escàndol des del principi” i ha destacat que “si portéssim a l’absurd jurídicament aquest recurs, es paralitzarien totes les iniciatives tinguessin el contingut que tinguessin”. “Aquest és un dels casos d’absurd”, ha dit Corominas, que ha afegit que això “desqualifica l’actuació del govern de l’Estat i del TC”. “Els reglaments no regulen ideologies, sinó els instruments perquè es puguin vehicular les iniciatives, i aquests instruments no es poden sotmetre a la voluntat del govern de l’Estat”, ha apuntat Corominas, que ha subratllat que el govern de l’Estat “ha fet un abús de poder presentant aquest recurs d’inconstitucionalitat”, juntament amb el TC, “que s’hi ha afegit una vegada més”. A més, Corominas ha recordat que 14 parlaments autonòmics, així com el Congrés i el Senat, poden fer ús de la lectura única.

En aquest sentit, i fent referència a les paraules de Méndez de Vigo en les quals apuntava ahir que el govern de l’Estat “hi és per garantir la igualtat de tots els espanyols”, Corominas ha afirmat que “els catalans, afortunadament, ja devem estar fora, perquè no som iguals que els altres Parlaments autonòmics”“Denunciem que el TC ha estat un instrument al servei del govern de l’Estat i es contradiu fins i tot en la mateixa resolució”, ha afegit.

Llegir 1151 vegades Darrera modificació el Dissabte, 19 Agost 2017 07:50
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER