EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 02 Agost 2017 16:44

Peris es reuneix amb la nova Associació d’Empresaris del Centre Històric

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha mantingut aquest dimarts una reunió de treball amb la nova Associació d'Empresaris del Centre Històric per conèixer de primera mà els projectes d'aquesta nova entitat del barri que ha iniciat la seva activitat amb l’adhesió d’uns 25 socis que regenten diferents activitats al Centre Històric com ara comerç, restauració, disseny gràfic, consultories, entre altres.

Des del mes de maig el barri compta amb l’Associació d’Empresaris del Centre Històric de Lleida que fins ara les activitats econòmiques es trobaven representades en el si de l’Associació de Veïns i Comerciants del Centre Històric. La Junta Directiva està encapçala per Oscar Mur (Bar Gilda) com a president; secretari, Dídac París (Pintures Sant Martí); tresorer, Gerard París (Pintures Sant Martí), i 9 vocals.

Peris ha posat de relleu “la contribució de l’Associació de forma activa a les polítiques de dinamització del barri" i ha valorat de forma molt positiva el "perfil jove dels integrants de l'associació així com el seu esperit emprenedor, actiu, amb iniciativa i il·lusió". En aquest sentit, l’alcalde accidental els ha transmès el suport de l’Ajuntament de Lleida i els ha explicat els projectes que té en marxa l’equip de govern al Centre Històric així com el programa d’ajuts per a projectes d’emprenedoria.

Els objectius de l’Associació són la dinamització econòmica i comercial del Centre Històric, la representació del col·lectiu d’associats davant qualsevol institució, empresa i/o entitat pública i/o privada, el foment de col·laboracions i cooperacions entre els seus associats, realització d’accions comunes de promoció i dinamització comercial i empresarial.... Entre les accions que l’associació té previst realitzar a curt termini es troben; campanya de captació d’associats, realització d’una web, senyalització dels establiments i empreses associades, realització de campanyes on-line i offline.

Llegir 5243 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER