EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 25 Juliol 2017 20:12

El PDeCAT reclama que l’equip de govern compleixi l’acord de fa dos mesos per fer millores a Llívia

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El grup municipal del PDeCAT reclama que l’equip de govern actuï per donar compliment a la proposta de resolució que preveu l’arranjament del camp de futbol i les instal·lacions veïnals de Llívia, aprovada en comissió el passat mes de maig. La proposta, presentada pel grup demòcrata, va ser acceptada per unanimitat a la Comissió Informativa de polítiques de la gestió i promoció de la ciutat i la sostenibilitat del mes de maig, però els veïns denuncien que a dia d’avui encara no s’ha fet cap actuació ni han rebut cap comunicació per part de la Paeria sobre quan es pensen emprendre els treballs.

En concret, la proposta de resolució instava a reparar el terreny de joc del camp de futbol municipal perquè quedés en perfectes condicions per a la pràctica esportiva, però també a revisar l’estructura de la construcció de l’edifici que acull els vestidors i el centre cívic de Llívia, que presenta esquerdes i humitats. El grup ha insistit en la comissió d’aquest juliol amb una pregunta per escrit on es demana per la data prevista d’inici i finalització de les obres i per l’estat d’execució actual dels treballs necessaris per fer-ho efectiu.

El portaveu del grup municipal, Paco Cerdà, recorda que “fa temps que vam arribar al compromís d’arranjar tots els desperfectes que tenen a Llívia. Els veïns demanen quan es farà i nosaltres reclamem que això sigui el més aviat possible”. Per Cerdà, “l’estat de les instal·lacions i del barri deixa molt que desitjar” i reclama “una resposta per part de la Paeria el més aviat possible”. Els veïns es plantegen emprendre mesures de pressió després de l’estiu si l’ajuntament continua incomplint.

Llegir 5092 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER