EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 19 Març 2017 15:27

Jané preveu que l'Àrea Bàsica Policial del Pla d’Urgell-Garrigues entri en els pressupostos del 2018

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

 El conseller d’Interior, Jordi Jané, s’ha assegurat avui que la voluntat del seu departament és que la futura Àrea Bàsica Policial del Pla d’Urgell-Garrigues estigui prevista ja en els pressupostos de la Generalitat del 2018. Ha indicat que aquesta setmana mateix tècnics de la seva conselleria ja s’han desplaçat als terrenys on s’ha d’ubicar, a la zona de la carretera de Linyola al costat del Parc de Bombers per tal de començar a “prendre mides” per treballar en el projecte d’aquest nou equipament. Jané ha fet aquestes declaracions en a el marc del Dia de la Comarca en el qual l’Ajuntament de Mollerussa exerceix de capital i homenatja a la resta de municipis del Pla d’Urgell amb motiu de la celebració de la 145a Fira de Sant Josep, la qual ha estat visitada per tota la comitiva un cop finalitzat l’acte oficial.

El conseller ha indicat també que aquest nou equipament, que s’ha de construir en un terreny de 8.800 metres quadrats, donarà servei a les dues comarques i en “reforçarà la seguretat que ja és molta”. En aquest sentit, ha indicat, parlant del Pla d’Urgell, que es tracta d’un “entorn segur” amb un dels índex més baixos de fets delictius per cada mil habitants, que se situa en 38,6 mentre que la mitjana de Catalunya és de 64,8.

Jané, que ha tingut paraules d’elogi a la Fira de Sant Josep la qual ha qualificat com una de les millors fires del sector, clarament consolidada i un amb un alt dinamisme, ha fet també un oferiment a tots els alcalde del Pla d’Urgell per tal que comptin amb el seu departament per qualsevol necessitat que tinguin. Així mateix també s’ha referit al repte que té actualment el país i que va en una doble direcció: “fer que el país funcioni i donar veu a tots els seus ciutadans, pensin com pensi, per decidir-ne el futur”.

Per la seva part, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha recordat que el Pla d’Urgell és una comarca volguda i sentida i “no s’entendria el dia a dia municipal sense l’aglutinador que és la comarca del Pla d’Urgell”. També ha agraït a la conselleria d’Interior el fet que hagi considerat d’ “importància estratègica pel govern del país” la construcció de la futura ABP Pla d’Urgell-Garrigues, ja que reforçarà la seguretat del territori.

El president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep Maria Huguet, per la seva banda, ha reclamat a la conselleria que es tingui en compte als consells comarcals en la redacció de la llei de Governs Locals ja que des d’aquests ens s’assumeixen molts dels serveis que es donen als municipis, en especial a les poblacions amb menys habitants per a les quals ha demanat “respecte” per seguir existint. Ha reivindicat l’eficàcia dels consells comarcals i ha insistit en la necessitat de treballar per millorar-ne el finançament.

Una reivindicació a la qual s’ha sumat el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, el qual ha afirmat que “cal una llei d’Hisendes Locals adequada” que acompanyi la nova llei de Governs Locals. En aquest sentit, també s’ha felicitat del fet que la llei ARSAL, que ha qualificat “d’agressió directa a l’autonomia municipal”, no hagi evolucionat i ha desitjat que “el sentit comú s’imposi i el Congrés de Diputats l’acabi derogant”.

Llegir 5054 vegades Darrera modificació el Diumenge, 19 Març 2017 15:30
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER