EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 15 Març 2017 18:37

El PSC es posiciona sobre l’abús que han suposat les clàusules sòl

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

La Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran ha celebrat avui la conferència-col·loqui “Clàusules abusives, clàusules sòl. Anem pel Dret”, amb la participació de Mariano Porras, delegat sectorial de Justícia i Dret, Isidor García, advocat, Maria Mesegué, secretària de Justícia de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran i Rosa Maria Ibarra, diputada del Grup Socialista al Parlament de Catalunya i secretària de Justícia, Serveis Públics i Funció Pública del PSC. 
En l’acte s’ha destacat que “davant l’abús que han suposat per moltes persones les clàusules sòl, des del PSC ens hem posat des del primer moment, i com sempre, a disposició dels ciutadans i ciutadanes més dèbils”. En aquest sentit, Rosa Maria Ibarra ha posat de relleu que “davant la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre la il·legalitat de les clàusules i instant els bancs a retornar els diners, es va preveure una allau de reclamacions, pel que el Govern espanyol va idear un Reial Decret Llei (RDL 1/2017)”. En aquest sentit, Ibarra ha explicat que “entenem que aquest Reial Decret no és el que haguéssim fet els socialistes, però obre una via intermèdia per agilitzar la recuperació dels interessos perduts pels afectats”. De fet, ha dit, “gràcies a les aportacions del Grup Socialista al Congrés, s’ha inclòs el fet que es pugui
reclamar el que la entitat bancària hagi cobrat de més afegint els interessos i es dóna un termini concret per al pagament de màxim 4 mesos; si en aquest període no s’ha fet efectiu, es pot recórrer a la via judicial”.
La diputada socialista ha explicat també que “els i les socialistes considerem insuficients les garanties als consumidors, pel que s’ha creat una comissió de seguiment amb representants dels consumidors i advocats que avaluaran la informació i transparència de les entitats financeres envers els clients en l’aplicació d’aquest Reial Decret”.
En aquesta línia, la secretària de Justícia de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran i també advocada, Maria Mesegué, ha apuntat que “estem veient com moltes entitats bancàries no col·laboren massa, al contrari, posen molts procediment burocràtics que dificulten les reclamacions i pertinents devolucions als afectats”. Per això, ha dit, “reclamem i estarem amatents per tal que les entitats bancàries responguin; de no ser així, facilitarem tota la informació i col·laboració que puguem als ciutadans i ciutadanes que ho requereixin”.

Llegir 5111 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER