EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 15 Març 2017 18:34

Estradé: 'Cal alliberar el peatge de l’AP2 per poder fer una valoració acurada de les necessitats de la carretera N240’

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)
 
El senador d’Esquerra Republicana de Catalunya, Miquel Àngel Estradé, ha presentat una moció davant la Comissió de Foment de la cambra alta espanyola en la que es demana l’alliberament, a curt termini, de l’autopista AP2 en el seu tram entre Lleida i Montblanc, per tal de poder fer una acurada avaluació de les repercussions que ha tingut aquesta mesura en la fluïdesa del trànsit i en la seguretat viaria de la N240.
 
Pel senador republicà, aquesta mesura facilitaria que tot el trànsit pesat i el de mitjà i llarg recorregut fes ús de la via ràpida i això permetria ‘valorar si la N240 s’acaba convertint en una carretera segura i fluida i a partir d’aquí adoptar les previsions necessàries a aquest respecte, mentre de forma paral·lela es continua invertint en les rotondes i en els futurs accessos que des de fa anys es reivindiquen des del territori i amb les que el govern espanyol ha incomplert reiteradament’
 
Estradé ha volgut deixar clar que aquesta és una reivindicació històrica d’Esquerra Republicana i que, sens dubte, ‘seria la millor solució, la més ràpida i la permetria, d’una manera real, resoldre tots els problemes de l’actual N240 en uns terminis raonables’. Així doncs, ha argumentat que l’alliberament del peatge de l’AP2, entre Lleida i Montblanc, és un tema summament urgent per diversos motius, ‘per la sinistralitat en l’actual carretera, per un tema d’estalvi econòmic i per un tema de sostenibilitat al no afegir la construcció d’una autovia a les comarques de les Garrigues i de la Conca del Barberà que ja estan travessades per una autopista, una carretera nacional, la via fèrria tradicional i la via fèrria d’alta velocitat’.
 
El republicà ha justificat aquesta iniciativa com la més factible per solucionar l'actual polèmica ‘perquè l’estat espanyol disposa dels recursos necessaris per abonar la indemnització corresponent, a l’empresa concessionària de l’autopista’. Alhora que, preguntat per altres grups s'ha mostrat també partidari de l'alliberament immediat del tram sud de l'AP2.
 
NOTA: Podeu consultar el vídeo de la intervenció a l’enllaç: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=779497298886255&id=333696146799708
Llegir 5064 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER