EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 18 Gener 2017 16:36

L'equip de Toni Postius a la Paeria vol revitalitzar el Mercat de Ronda-Fleming

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El President del Partit Demòcrata i Unió, Toni Postius, insta l’equip de govern de l’Ajuntament de Lleida a posar fil a l’agulla per tirar endavant el pla de revitalització del Mercat de Ronda-Fleming aprovat al ple del passat octubre.

En aquest sentit, el grup municipal de Postius va impulsar una moció per revitalitzar el Mercat de Ronda-Fleming per fer-lo un equipament encara més actiu i dinàmic. La proposta aprovada instava l’Ajuntament de Lleida a iniciar amb caràcter immediat un estudi d’anàlisi per conèixer els defectes d’estructura i dissenyar, en conseqüència, un pla de xoc per arreglar-lo. En concret, ateses les reclamacions dels paradistes en relació als defectes d’estructura existents, se sol·licita una millora del terra de l’espai, de la il·luminació de les parades i l’arranjament de la canalització de l’aigua per evitar filtracions i humitats a sostre i parets.

També es plantejava, d’acord amb els paradistes, un operador amb una filosofia propera i de ciutat que complementi la dinamització del mercat compatible amb les parades existents.

Així mateix, també es demanava revisar d’ofici la freqüència i l’horari de recollida dels contenidors de la brossa per minimitzar les molèsties a veïns i comerciants de la zona i, d’altra banda, revisar els cànons que paguen els paradistes del mercat d’acord amb la seva utilització.

Postius, que ha visitat els paradistes del Mercat de Ronda-Fleming per recollir les seves inquietuds, ha lamentat que “transcorreguts 3 mesos seguim sense que l’equip de govern hagi fet res encara per donar una empenta tan necessària a aquest equipament”. Al seu entendre, “aquest incompliment de l’equip de govern va en detriment dels paradistes, de la ciutat i del barri perquè el mercat té el potencial per esdevenir motor de dinamització de la zona i per acollir operadors que estarien disposats a instal·lar-s’hi, com així ens consta”.

Davant aquest nou incompliment, Postius insta al govern socialista a “endegar al més aviat possible aquest procés de revitalització del Mercat de Ronda-Fleming perquè el 2017 sigui l’any en què aquest equipament estigui condicionat i recobri l’esplendor de fa uns anys”.

Així, ha recordat que cada vegada són més les ciutats que aboquen esforços per adequar i actualitzar els mercats urbans i poder oferir d’aquesta manera un model de consum de proximitat i integrat a l’entorn. Per aquest motiu, “apostem per donar una empenta al Mercat de Ronda -Fleming perquè compta amb uns paradistes actius i emprenedors, que tenen una clientela consolidada que podria incrementar-se si l’espai tingués unes millors instal·lacions”, apunta Postius, subratllant que “s’ha d’aprofitar la vitalitat comercial i de restauració del barri on està ubicat”.

Llegir 5641 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER