DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dissabte, 04 Juny 2016 19:34

El PSC demana al Govern “un pla de pagament ajuntament per ajuntament que clarifiqui el deute i sigui reconegut per ambdues parts”

Escrit per

La portaveu de Món Local del Grup Socialista, Eva Martínez, ha afirmat aquest dijous que “no és de rebut el desemparament de la Generalitat envers els Ajuntaments. La crisi ha estat igual per a tots, però els ajuntaments han aconseguit superar l’estat d’excepció i millorar les seves finances, reduir el deute i pagar al dia als seus proveïdors. Malauradament no podem dir el mateix de la Generalitat de Catalunya que és a dia d’avui la gran deutora de l’administració local catalana”. "Cal recordar que la Generalitat ha disminuït la seva aportació als pressupostos locals ens els últims anys. Per exemple ha eliminat l’aportació de 1.800€ per plaça de llar d’infant o la línia d’inversió als municipis. Però la Generalitat de Catalunya no nomes ha disminuït la seva aportació als municipis, sinó que continua essent la gran deutora ja que centrifuga el seu deute i obliga als municipis a pagar interessos per poder finançar-se”, ha dit.

En la seva interpel·lació al Govern, Eva Martínez ha denunciat que “aquest no és país per Ajuntaments. No hi ha aposta clara per incrementar el recursos a gestionar directament pels ajuntaments. Per tant, no es reconeix la bona feina feta pel món local davant la situació d’emergència social i no els dota de transferències per continuar recolzant mesures per reactivar l’economia. El pla de govern confirma que es menysté el món local. Dels 79 objectius només 1 en parla d’administració municipal;  de les 750 mesures només 10 en son específiques. I els anomenats ‘pressupostos més socials de la historia’ tornen a confirmar aquest menysteniment als municipis per part de la Generalitat, amb una retallada del 23% de les transferències cap els municipis en relació al 2010”.

En la mateixa línia, la diputada socialista ha denunciat “la paralització total dels programes durant anys de la llei de barris, de les polítiques de rehabilitació urbana, de la llei de millora d’urbanitzacions”. “El deute real de 633 ME que reconeix la Generalitat no és igual al que tenen els ajuntaments. Cal un pla de pagament ajuntament per ajuntament que clarifiqui el deute i sigui reconegut per ambdues parts”, ha conclòs.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER