DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Divendres, 05 abril 2019 11:49

Notícies optimistes 5 d'Abril de 2019 Destacats

Escrit per

 

Oppenheimer, "optimista a largo plazo, pesimista a corto" sobre robótica

La Vanguardia-Hace 21 horas

El futuro del trabajo en la era de la automatización', ha asegurado hoy que es “optimista a largo plazo pero pesimista a corto plazo” sobre el ...

Imagen de la noticia para optimista de La Opinión de Murcia

Jacobo Serra: "Soy optimista, pero me preocupa el mundo que me ...

La Opinión de Murcia-Hace 9 horas

Jacobo Serra es sin duda alguna uno de los artistas con más proyección del panorama nacional. Hace unas semanas que el músico ...

Imagen de la noticia para optimista de Elcultural.com (blog)

Juan Arnau y Leibniz, el optimista

Elcultural.com (blog)

Voltaire se mofó a pierna suelta en Cándido (1759), mediante el caricaturesco doctor Pangloss, del optimismo del filósofo alemán Gottfried ...

Imagen de la noticia para optimista de Cadena 100

Alejandro Sanz, optimista por su recuperación, reaparecerá la ...

Cadena 100-4 abr. 2019

... también, por su grupo de whatsapp manteniendo siempre su optimismo para una recuperación que, todos, incluido él, esperan que sea en ...

Imagen de la noticia para optimista de Bolsa Digital

Bolsa Digital

Tokio avanza optimista por diálogo entre EEUU y China

Diario Vasco-Hace 4 horas

Tokio, 5 abr (EFECOM).- La Bolsa de Tokio acabó la semana con ganancias en su principales indicadores, en medio de señales optimistas ...

Imagen de la noticia para optimista de LA NACION

Trump se muestra optimista ante el final de las negociaciones con China

LA NACION-

El presidente estadounidense, Donald Trump, se mostró optimista este jueves respecto al cierre de la guerra comercial entre Washington y ...

Donald Trump se muestra optimista ante el final de las negociaciones ...
Ahoranoticias.cl

Ver todos

Imagen de la noticia para optimista de Motorsport.com, Edición: España

McLaren dice que es "optimista" pensar que pueden luchar con Red Bull

Motorsport.com, Edición: España

El equipo McLaren cree que luchar frecuentemente contra Red Bull a partir de ahora es pedirle demasiado, a pesar de su rendimiento ...

Helmut Marko: "No lo estamos haciendo bien, ya que hemos fallado ...
 

Darrera modificació el Divendres, 05 abril 2019 11:54
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER