EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 21 Febrer 2019 13:28

Influencia Joven, el partit que arrasarà a les eleccions europees ja té prop de tres milions de seguidors a Instagram

Escrit per

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, més conegut com el 'petit Nicolás' ,  va reaparèixer fa escasses setmanes per confirmar que es presentarà a les eleccions europees com a líder del projecte polític 'Influencia Joven' .

Un grup de joves vol fer-se un lloc en el complex món de la política. Igual que en el seu moment fes Ruiz Mateos, la idea és començar a les eleccions europees i veure com es desenvolupen els esdeveniments. De moment ja han penjat un manifest en el qual deixen clares les seves idees.

Per a això, el partit centra gran part de la seva campanya a les xarxes socials, sobretot amb una activitat centrada en Instagram , la plataforma més usada per menors de 35 anys, el seu principal viver de vots ja que busca captar millennials decebuts amb els dirigents actuals .

'Influència Jove' ha entrat a les xarxes amb força. Almenys, així es desprèn dels 2,7 milions de seguidors amb els que ja compta en aquesta xarxa, el que l'ha convertit, de la nit al dia, el partit com el que més simpatitzants té del món, per sobre de els republicans i els demòcrates nord-americans.

Lògicament, tants seguidors no s'aconsegueixen per la capacitat com a orador del controvertit jove. Per aconseguir aquest aclaparador nombre, el partit polític s'ha quedat amb el compte d'un famós youtuber, el popular Míster Ces , molt conegut entre els joves per la seva permanent activitat a Instagram. 

Darrera modificació el Dijous, 21 Febrer 2019 13:35
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER