Oficial ®
Dijous, 21 Febrer 2019 13:28

Influencia Joven, el partit que arrasarà a les eleccions europees ja té prop de tres milions de seguidors a Instagram

Escrit per

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, més conegut com el 'petit Nicolás' ,  va reaparèixer fa escasses setmanes per confirmar que es presentarà a les eleccions europees com a líder del projecte polític 'Influencia Joven' .

Un grup de joves vol fer-se un lloc en el complex món de la política. Igual que en el seu moment fes Ruiz Mateos, la idea és començar a les eleccions europees i veure com es desenvolupen els esdeveniments. De moment ja han penjat un manifest en el qual deixen clares les seves idees.

Per a això, el partit centra gran part de la seva campanya a les xarxes socials, sobretot amb una activitat centrada en Instagram , la plataforma més usada per menors de 35 anys, el seu principal viver de vots ja que busca captar millennials decebuts amb els dirigents actuals .

'Influència Jove' ha entrat a les xarxes amb força. Almenys, així es desprèn dels 2,7 milions de seguidors amb els que ja compta en aquesta xarxa, el que l'ha convertit, de la nit al dia, el partit com el que més simpatitzants té del món, per sobre de els republicans i els demòcrates nord-americans.

Lògicament, tants seguidors no s'aconsegueixen per la capacitat com a orador del controvertit jove. Per aconseguir aquest aclaparador nombre, el partit polític s'ha quedat amb el compte d'un famós youtuber, el popular Míster Ces , molt conegut entre els joves per la seva permanent activitat a Instagram. 

Darrera modificació el Dijous, 21 Febrer 2019 13:35
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre