Oficial ®
Dimecres, 19 Octubre 2016 18:32

Apunta't al càsting de 'First Dates'!

Escrit per
Font:Cuatro Font:Cuatro

A Espanya hi ha més de 17 milions de persones solteres i sense compromís. La majoria està buscant una persona amb la qual passar-ho bé o compartir la seva vida , però no és tan fàcil ...

L'amor de la teva vida no va a aparèixer per la cantonada com a les pel·lícules, sinó que has de buscar-lo i arriscar . Per això, Quatre vol posar-t'ho en safata i ha llançat un càsting per al seu nou programa 'First Dates'. Es tracta d'un nou dating xou en què els participants viuran una primera cita a cegues en tota regla. Dues persones que no es coneixen, 1 restaurant ple de càmeres robotitzades imperceptibles per als futurs enamorats i Cupido disposat a llançar la seva fletxa són els ingredients d'aquest nou programa.

Estàs cansat de que els teus amics et aparellin? ¿El teu príncep blau sempre acaba convertint-se en granota? No trobes a la noia dels teus somnis? Participa al programa i 'solucionarem tots els teus mals de cap! Mitjançant el qüestionari que has d'omplir, contactarem amb la persona més afí a tu i et prepararem una primera cita a cegues perfecta. T'atreveixes?

Per participar, has d'omplir el formulari que trobaràs sota aquesta notícia o trucar al 806 51 44 75 *. No perdis l'oportunitat! Et recordem que per a participar, és necessari que estiguis registrat en qualsevol de les webs del grup (telecinco.es, cuatro.com, divinity.es o mediaset.es). Encara no ets usuari? Connecta't

* Servei d'Oci i Entreteniment prestat per GLibre SL Apt. Correus 9014 Madrid. Cost max. 1,21 € / min Xarxa Fixa i 1,57 € / min Xarxa mòbil IVA.incl.

Darrera modificació el Dimecres, 19 Octubre 2016 18:36
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre