Diumenge, 29 Octubre 2017 11:25

Bona Festa Major del Sant Crist de Balaguer!

Escrit per Josep Maria Castells. Director d'ElMercadal.cat

Del dia 8 al 12 de novembre les balaguerines i els balaguerins celebrem la festa del nostre patró, el Sant Crist, amb una programació d'actes tradicionals i festius, organitzats per l'Ajuntament de Balaguer, entitats, i organitzacions, com ja sol ser habitual.

La festa del Sant Crist, també coneguda com a Festa Major de Balaguer, és una de les festivitats més remarcables de l'any a la capital de La Noguera i compta amb nombroses activitats esportives, culturals i lúdiques molt variades i ben preparades per part de l'organització. Aquest any 2017, el pregó de les festes anirà a càrrec del periodista Francesc Canosa.

La festa comptarà amb un espectacular piromusical com ja és habitual, el concert del grup musical Sopa de Cabra, un esmorzar de germanor, obres de teatre, cinema, l'ofrena floral, les ballades de gegants i capgrossos, activitats esportives, pesca, concursos de petanca, billar i bitlles...

També hi haurà missa per a tots els públics, el vermut, concursos de sardanes, concerts, guerra de pintura per la joventut i les firetes per als més menuts, durant quatre dies de festa, on s'incrementa el consum i on l'alegria és present a tota la ciutat.

Espero que tingueu tots una bona Festa Major, gaudim al màxim d'aquests quatre dies festius  i alhora recuperem la confiança i la fe al patró, el Sant Crist , per fer de Balaguer una gran ciutat i que ho puguem celebrar molts anys més!

Darrera modificació el Diumenge, 29 Octubre 2017 12:02

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre