Dimecres, 06 Setembre 2017 15:04

Balaguer es mou abans del referèndum

Escrit per

L'ANC escalfa motors abans de la campanya oficial pel referèndum amb quatre conferències obertes a tothom que comencen aquest proper dijous. La primera anirà a càrrec del jurista Josep Costa i parlarà de la legalitat de les urnes. Serà el dijous 7 de setembre (20:30h). L'economista Elisenda Paluzie serà l'encarregada d'explicar la bona salut de les pensions en una república catalana el dissabte 9 de setembre al migdia (12:00h).

L'escriptor madrileny Ramón Cotarelo s'adreçarà als no independentistes amb la conferència 'España no tiene futuro sin la independencia de Catalunya' el dimarts 12 de setembre (20:30h). El cicle es clourà el dijous 14 amb l'antic eurodiputat Ernest Maragall (20:00h), que parlarà de la Unió Europea i de com el nou estat pot defensar millor els interessos de la pagesia catalana. Totes les xerrades tindran lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Balaguer.

Paral·lelament l'ANC organitza autocars per assistir a la manifestació de la diada, que enguany tindrà lloc a Barcelona i vol ser la darrera i més multitudinària. La sortida està prevista pel mateix dilluns a les 11 des de l'Estació d'Autobusos, i els tiquets es poden comprar al museu, així com també els dissabtes a la parada de samarretes i domassos del Mercadal.

L'ANC Balaguer fa una crida a tothom a participar als actes de la Diada, i a omplir els balcons de domassos i banderoles pel sí.


AGENDA

DIJOUS 7 DE SETEMBRE
Es pot il·legalitzar unes urnes? Votar és democràcia.
Josep Costa - Jurista i politòleg
20:30h. Sala d'Actes de l'Ajuntament

DISSABTE 9 DE SETEMBRE
que no em toquin la pensió! La viabilitat econòmica.
Elisenda Paluzie - Economista
12.00h. Sala d'Actes de l'Ajuntament

DILLUNS 11 DE SETEMBRE
Autocars per anar a la Manifestació de la Diada a Barcelona
Concentració Estació d'Autobusos: 10:30h. Sortida 11.00h
Tiquets al Museu de la Noguera

DIMARTS 12 DE SETEMBRE
España no tiene futuro sin la independencia de Cataluña.
Ramon Cotarelo, escriptor de Madrid
20.30 h. Sala d'Actes de l'Ajuntament

DIJOUS 14 DE SETEMBRE
I des de Brussel·les com ho veuen? El paper de la Unió Europea.
Ernest Maragall, antic eurodiputat
20.00h. Sala d'Actes de l'Ajuntament

 

 

Darrera modificació el Dimecres, 06 Setembre 2017 15:12
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre