SEGUIU-NOS

Actualitzat 8:10 PM CEST, Aug 5, 2018

Balaguer es mou abans del referèndum

L'ANC escalfa motors abans de la campanya oficial pel referèndum amb quatre conferències obertes a tothom que comencen aquest proper dijous. La primera anirà a càrrec del jurista Josep Costa i parlarà de la legalitat de les urnes. Serà el dijous 7 de setembre (20:30h). L'economista Elisenda Paluzie serà l'encarregada d'explicar la bona salut de les pensions en una república catalana el dissabte 9 de setembre al migdia (12:00h).

L'escriptor madrileny Ramón Cotarelo s'adreçarà als no independentistes amb la conferència 'España no tiene futuro sin la independencia de Catalunya' el dimarts 12 de setembre (20:30h). El cicle es clourà el dijous 14 amb l'antic eurodiputat Ernest Maragall (20:00h), que parlarà de la Unió Europea i de com el nou estat pot defensar millor els interessos de la pagesia catalana. Totes les xerrades tindran lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Balaguer.

Paral·lelament l'ANC organitza autocars per assistir a la manifestació de la diada, que enguany tindrà lloc a Barcelona i vol ser la darrera i més multitudinària. La sortida està prevista pel mateix dilluns a les 11 des de l'Estació d'Autobusos, i els tiquets es poden comprar al museu, així com també els dissabtes a la parada de samarretes i domassos del Mercadal.

L'ANC Balaguer fa una crida a tothom a participar als actes de la Diada, i a omplir els balcons de domassos i banderoles pel sí.


AGENDA

DIJOUS 7 DE SETEMBRE
Es pot il·legalitzar unes urnes? Votar és democràcia.
Josep Costa - Jurista i politòleg
20:30h. Sala d'Actes de l'Ajuntament

DISSABTE 9 DE SETEMBRE
que no em toquin la pensió! La viabilitat econòmica.
Elisenda Paluzie - Economista
12.00h. Sala d'Actes de l'Ajuntament

DILLUNS 11 DE SETEMBRE
Autocars per anar a la Manifestació de la Diada a Barcelona
Concentració Estació d'Autobusos: 10:30h. Sortida 11.00h
Tiquets al Museu de la Noguera

DIMARTS 12 DE SETEMBRE
España no tiene futuro sin la independencia de Cataluña.
Ramon Cotarelo, escriptor de Madrid
20.30 h. Sala d'Actes de l'Ajuntament

DIJOUS 14 DE SETEMBRE
I des de Brussel·les com ho veuen? El paper de la Unió Europea.
Ernest Maragall, antic eurodiputat
20.00h. Sala d'Actes de l'Ajuntament

 

 

Darrera modificació el K2_DicPMCESTE_Setembre+0200RSetPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat