Dimecres, 12 Juliol 2017 13:11

Ceina arriba a Lleida i ho celebra al Resquitx de Mollerussa

Escrit per

Els centres British Formació i l'Escola d'Oficis del Pla d'Urgell, han iniciat una nova etapa empresarial, en convertir-se des d'aquest any en part dels centres Ceina Formació.

L'empresa de formació i assessorament empresarial CEINA, amb gairebé 30 anys d'experiència en el sector, té per objectiu que totes les persones que optin per formar-se en diverses àrees, puguin obtenir sempre la certificació corresponent al seu esforç, tant a nivell empresarial com professional.

L'objectiu d'aquesta incorporació és crear un intercanvi de coneixement, reforçar el treball de formació en l'àrea dels oficis a les diferents seus territorials de l'empresa i trobar camins per enfortir el teixit empresarial a través de la formació.

"Una de les notícies importants derivades és l'expansió de l'Escola d'Oficis Industrials cap a altres àrees bàsiques de l'economia catalana", va explicar el director del centre i soci fundador de Ceina, Manel Lòpez i Seuba.

 Per presentar tots aquests objectius i l'equip que dirigirà aquest projecte, el divendres 7 de juliol es va realitzar un esdeveniment amb autoritats, col·laboradors, clients i mitjans de comunicació de Lleida a les instal·lacions de l'espai gastronòmic Resquitx Restaurant (Mollerussa), amb més de 120 assistents. Després de les presentacions i lliurament de reconeixements als seus anteriors impulsors, els convidats van gaudir de la sessió "Combinant formatges i vi", tast dirigit per la sommelier Sònia Farran, amb productes seleccionats de la zona.

Uns gairebé 90 minuts de formació i experimentació de sabors que van sorprendre els assistents, per l'aposta innovadora que representa aquesta activitat. D'aquesta manera Ceina arriba a Lleida i es compromet a oferir formació empresarial i de creixement professional amb certificacions pròpies, d'empreses privades i públiques.

Darrera modificació el Dimecres, 12 Juliol 2017 13:24
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989.Director i fundador del Mercadal de Balaguer. Sóc community manager, influencer i autor de 5 blocs. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diverses revistes escolars i altres mitjans de comunicació. Compto amb una  trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig conseguir impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme.

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre