Dijous, 29 Juny 2017 18:17

Balaguer celebrarà el segon Open Night amb molt optimisme

Escrit per

Més d’un centenar de comerços i restaurants de Balaguer obriran portes el  proper 1 de juliol en una nova edició de l’Open Night, una nit que els organitzadors, l’Associació de Comerciants de Balaguer, esperen amb molta il·lusió i confien que aplegui molta gent de la comarca.

Delfí Solsona és el president de l’entitat. Els diferents establiments oferiran importants descomptes de les 10 de la nit fins a les 3 de la matinada. 

Hi haurà també importants novetats respecte a l’últim Open Night, amb activitats de tot tipus, premis, gastronomia i música, entre altres.

Les diferents activitats tindran lloc per diverses zones de Balaguer, el Centre Històric, concretament als carrers d’Avall i Major; la zona de l’Avinguda dels Països Catalans; el carrer Pare Sanahüja i el carrer Barcelona. A més de les ofertes, descomptes i gastronomia,  les diferents zones comercials  oferiran múltiples activitats per poder gaudir de la nit a la fresca amb  música en directe, exhibicions de dansa, inflables pels més petits, exhibicions de Zumba,  graffitis en directe, un concurs de Karaoke i, entre altres, contacontes, fotocalls i Dj's, tot plegat moltes sorpreses!!! 

Totes les compres de la nit entraran en un sorteig de 2 talonaris, un de 100 euros i un altre de 200 per gastar a les botigues associades. 

El sorteig tindrà lloc el 6 de juliol. 

Programació
Darrera modificació el Dijous, 29 Juny 2017 18:26
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989.Director i fundador del Mercadal de Balaguer. Sóc community manager, influencer i autor de 5 blocs. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diverses revistes escolars i altres mitjans de comunicació. Compto amb una  trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig conseguir impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme.

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre