Diumenge, 29 Gener 2017 13:34

El Govern complirà la seva promesa i ja ho té tot preparat per celebrar un referèndum

Escrit per

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat que “el dia 6 de febrer no només començarà un judici, començarà el temps de descompte per a l’Estat” i ha subratllat que “tots ens hem de sentir jutjats, entendre que la democràcia és cosa de tots i que demana activisme i que la practiquem cada dia”.  En la seva intervenció al Consell Nacional del Partit Demòcrata, el president Puigdemont ha afegit que “l’Estat ha de notar l’alè dels catalans per a aquesta recta final”. “El dia 6 tenim una cita”, ha continuat, “comença el temps de descompte, aquella part en que necessitarem el suport actiu de la gent al carrer per a fer evident que aquest és un poble que se sent tant digne que diu Prou”.  

El president Puigdemont ha afirmat que el judici al president Mas i les exconselleres Ortega i Rigau és “una altra senyal de l’operació diàleg” i ha criticat que “es dialogui més als jutjats que fent política”. “L’únic que hi ha damunt la taula són expedients judicials, dossiers falsos o fons reservats per la claveguera”, ha afegit. En aquest sentit, ha remarcat que el president Mas i les exconselleres Ortega i Rigau “ens tornaran a representar a tots del 6 al 10 de febrer, com ja van fer el 9N quan van fer els que els vam demanar i més de 2 milions catalans van participar en aquella jornada”.

“L’Estat avui té una mala notícia perquè els pressupostos s’aprovaran”

Finalment, el president Puigdemont ha retret a l’Estat que “sempre arribi tard o no arribi” i ha remarcat que “si pensen que les coses s’arreglen soles, avui tenen una mala notícia perquè els pressupostos s’aprovaran”. El president Puigdemont ha avançat que l’Estat comprovarà el dia 6 de febrer “el greu error de voler dialogar als jutjats el que havia d’haver dialogat amb política i descobrirà que el temps se li acaba”. “Per més que confonguin desitjos amb realitat, descobriran que sis anys després continua trobant un poble dempeus disposat a dir prou”, ha conclòs.

Durant el Consell Nacional de Partit Demòcrata s’ha presentat la campanya de suport del partit al president Mas i les exconselleres Ortega i Rigau, amb la projecció d’un vídeo que serveix com a tret de sortida de la campanya de suport que el partit realitzarà en els propers dies i que inclou la pàgina en la qual es pot formalitzar la inscripció.

A més, s’ha presentat el cicle de sessions de debat temàtiques “StartCat; el millor país comença aquí”. Es tracta de sessions obertes a tota la societat en les quals hi haurà conferències i taules de debat amb participació dels assistents. Tal com es va anunciar, aquestes sessions culminaran amb una gran conferència ideològica a la primavera que servirà per explicar el model de país del Partit Demòcrata.

Socialistes, Ciutadans i PP també tenen afiliats independentistes 

Socialistes, Ciutadans i PP de Catalunya podrien tenir una fuga de militants descontents. Sembla ser que tot i que aquests partits són federalistes i conservadors tenen una part de la militància descontenta, perquè davant una evidència com el referèndum que s'acabarà fent, els partits s'allunyen al procés, que si s'acabés assolint el repte del Govern tindria greus conseqüències per aquests partits que s'han postulat fermament per no celebrar el referèndum. Sembla ser que els socialistes catalans són els que tenen més independentistes, seguit de Ciutadans i PP.

Darrera modificació el Diumenge, 29 Gener 2017 14:00
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre