SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

El govern dotarà amb 25 milions d'euros les empreses d'alt valor afegit amb Avança

El Govern ha aprovat autoritzar Avança, l’empresa de Promoció i Localització Industrial de Catalunya, a crear una nova línia de coinversió anomenada Innova Global. Aquest producte, dotat amb 25 milions d’euros és per a empreses d’alt valor afegit ubicades a Catalunya.

Innova Global és una línia de cofinançament de projectes empresarials amb fort component innovador i d'internacionalització que operin dins dels 7 àmbits prioritaris de la política industrial catalana: Indústria alimentaria; Indústries de la química, energia i recursos; Sistemes industrials; indústria del disseny; Indústries de la mobilitat sostenible; Indústries de la salut i ciències de la vida, i Indústries cultures i basades en l’experiència.
 
Aquesta línia de cofinançament, posada en marxa a través d’Avançsa, pretén mobilitzar la inversió privada en un segment d’empreses que no acostuma a centrar l’interès d’aquests inversors: el de nous negocis que necessitin un capital d’entre 300.000 euros i 8 milions d’euros. Per aconseguir-ho, el sector públic coinvertirà de forma minoritària amb d’altres inversors privats en forma de capital o de préstec participatiu.
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat