Dissabte, 03 Desembre 2016 15:40

Balaguer ha celebrat Santa Llúcia amb novetats

Escrit per

Durant el dissabte dia 3 de desembre més d’ un centenar de parades han participat a la Fira mercat de Santa Llúcia als diferents carrers del Centre Històric de Balaguer.

Les parades són diverses i trobem des de complements, bijuteria, regals, ornaments , arbres i flors de Nadal, soques, figures de pessebre ... fins a diferents productes gastronòmics de proximitat com torrons, cava, embotits, olis, mels, sal, melmelades ... per tal d’anar preparant les festes nadalenques

Enguany, gràcies a la col·laboració amb l’oficina comarcal del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, va tenir lloc una Jornada Tècnica, al casal de LaPallavacara, sobre “Les plantes aromàtiques del nostre entorn, processat i usos”.

Seguint amb la línia de recuperar la plaça del Pou com un espai dinàmic on s’hi feia el mercat de l’aviram hi ha hagut una exposició d’aviram viu, amb més d’una quinzena d’espècies diferents, amb els seus cuidadors.

Tallers de manualitats amb la col·laboració dels monitors del centre d’esplai Gaspar de Portolà, els quals també van fer un taller infantil a les 17.00 h, al casal de laPallavacara, de manualitats nadalenques.

També com a novetat d’ enguany, han gaudit d’una cantada de nadales itinerant a càrrec dels alumnes de l’ Escola Municipal de Música de la ciutat amb les cançons més populars.

Amb la voluntat de compartir aquesta Fira amb els comerciants de l’eix comercial del Centre Històric, concretament del carrer d’ Avall i Major , s’ha donat el tret de sortida a la campanya de Nadal sota el nom: “Les teves compres per Nadal, al carrer Major i d’Avall, tenen regal! Obsequiant amb vals de totes les botigues durant el mes de desembre. El sorteig es realitzarà el dia 3 de gener a les 12 h a cada carrer.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre