Dijous, 13 Octubre 2016 12:02

'Small time' arriba a les pantalles en català aquest divendres

Escrit per
El film Small time s’estrena aquest divendres, 14 d’octubre, en versió catalana. El doblatge i la subtitulació del film tenen el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Aquest film, de Paycom Multimedia, ha estat dirigit, escrit i produït per Joel Surnow. Els intèrprets són: Christopher Meloni, Dean Norris, Devon Bostick, Bridget Moynahan, Kevin Nealon. Aquest 2016, Paycom ha distribuït diversos films en català com L'assassinat d'un gat, La passió de Port Talbot, El fill pròdig, El pinzell màgic i Albert.
 
L’argument se centra en la relació de l’Al, un venedor de cotxes de segona mà de Los Angeles, amb el seu fill Freddy i la seva exdona Barbara. En Freddy passa l’estiu treballant amb el seu pare al concessionari i decideix que prefereix continuar com a comercial en comptes d’anar a la universitat. L’Al l’intenta convèncer que el pas per la universitat li garantirà un futur millor.
 
El film es podrà veure a les sales següents:
 
Cinemes Girona (Barcelona) (VOSC)
Cinemes Albèniz Centre (Girona)
Cinema La Calàndria (El Masnou)
L'Amistat (Premià de Mar)
Cinema Casino Ceretà (Puigcerdà)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
Cinemes Majèstic (Tàrrega)
JCA Cinemes Valls (Valls)
 
Podeu consultar les sales de projecció al Portal Cinema en català
 
 
 
 
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre