Divendres, 29 Juliol 2016 13:36

Balaguer acollirà el tercer Motorshow amb més de tres-cents vehicles d'arreu del món

Escrit per

Dissabte, el pavelló acollirà la 3a Demo Drift en Memòria d’Antoni Quesada , des de 2/4 d’11 del matí fins a les 9 de la nit. I diumenge a les 12 del migdia es durà a terme l’exhibició de Stun, aquest any a càrrec de John Peña i el seu equip.

Una de les novetats i plats forts d’aquesta edició anirà a càrrec dels coneguts “Gas Monkey” que exhibiran cotxes customitzats per ells mateixos.

Per la seva banda, The Lowdown Gents , mostraran vehicles retro i hot rods . Per la seva banda , la  grafitera Lily Brik , serà l’artista convidada per realitzar una demostració de com decorar un cotxe.

Durant aquest dos dies, es faran vàries activitats com proves de drift, so, il·luminació i tubs d’escapament, i es comptarà amb els millors pilots de drift de Catalunya


Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989.Director i fundador del Mercadal de Balaguer. Sóc community manager, influencer i autor de 5 blocs. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diverses revistes escolars i altres mitjans de comunicació. Compto amb una  trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig conseguir impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme.

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre