Divendres, 22 abril 2016 18:08

App Guia Balaguer, tota la informació de Balaguer a un clic.

Escrit per

Aquesta App es presentarà el pròxim dia 25 d'abril a les 20 hores a la sala de premsa de l'Ajuntament (fonoteca).

La presentació anira a càrreg de l'alcalde de Balaguer Jordi Ignasi Vidal,  juntament amb les regidores de promoció econòmica i turisme  Ester Guarné i Lorena González i dels creadors de l'App, Rafa Martínez (Reskyt) i Rafel Jesús (Clic Clac Fotografia).
 
Es mostrarà tots els avantatges, característiques, opcions i possibilitats que incorpora aquesta App pel ciutadà, comerços, associacions i entitats; així com el tour interactiu de la Ciutat de Balaguer.
Esperem poder comptar amb la vostra presència.
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989.Director i fundador del Mercadal de Balaguer. Sóc community manager, influencer i autor de 5 blocs. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diverses revistes escolars i altres mitjans de comunicació. Compto amb una  trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig conseguir impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme.

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre