Dissabte, 09 abril 2016 05:32

L'escriptor Antoni Rodés presenta aquest migdia a l'IEI de Lleida el llibre "glops de vida"

Escrit per

Una de les personalitats més conegudes de Balaguer i província, Antoni Rodés, presenta aquest migdia una llibre que tracta d'una radiografia humana on s'entreveu que si l'home vol deixar de ser un animal li queda, encara, molt recorregut. En to incisiu i irònic, narra el comportament humà pel que fa a sentiments i necessitats quotidianes. Preguntes com "com som?", "on anem?", "o com ens relacionem?", tenen resposta o si més no una original interpretació. L'acte serà a l'IEI a les 12:30 i comptarà amb la presència de Josep Vallverdú, premi d'honor de les lletres catalanes. Podeu confirmar la vostra assistència a https://www.facebook.com/events/921886707909674/ 

Es preveu que s'ompli la sala.

Darrera modificació el Dissabte, 09 abril 2016 05:46
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre