Dimecres, 16 Març 2016 18:48

Una seixantena de persones participen a l’activitat organitzada per l’Associació Salut Mental La Noguera (Club Social El Porxo)

Escrit per

Dins la programació d’activitats esportives per a persones amb malaltia mental, que s’organitzen des dels diferents recursos de la xarxa de salut mental, el passat dia 15 de març el Club Social El Porxo -gestionat per l’Associació Salut Mental La Noguera- va organitzar una activitat cultural i esportiva a la ciutat de Balaguer.

En aquesta activitat van participar-hi una seixantena de persones amb malaltia mental usuàries de diferents recursos de salut mental de la província de Lleida. Concretament, del Centre Assistencial Sant Joan de Déu, de la Llar Residència Elisenda de Montcada, del Centre de Dia de Lleida, del Centre de Dia de Tàrrega, del club social la Brúixola (gestionat per l’Associació Salut Mental Ponent) i del Club Social Airecel (gestionat per l’Associació Alba).

L’esdeveniment va començar a les 10h del matí a la Plaça Mercadal i es va fer una caminada i visita en alguns dels espais d’interés turístic de referència a la ciutat de Balaguer (Santa Maria, La Reguereta, la Plaça Sant Salvador, el Portal del Torrent, el Castell Formós, el Sant Crist i els misteris). Després de l’activitat cultural-esportiva sobre les 13h es va celebrar un dinar a la seu de l'associació i tot seguit es va donar per acabada la jornada.

Desde Salut Mental La Noguera fan "una valoració molt positiva de l’activitat tant per l’elevat nombre de participants, com pels fets de realitzar activitat física i fomentar les relacions socials entre les persones amb problemes de salut mental i la societat en general" i estan molt agraits pel tracte ofert per part de l'Ajuntament de Balaguer.

 

Darrera modificació el Dimecres, 16 Març 2016 19:01
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre