Dijous, 10 Març 2016 09:37

Molt bons resultats aconseguits pel CEN Balaguer en la cinquena Jornada de la Lliga Catalana Aleví i la quarta Infantil

Escrit per
Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer

Molt bons resultats aconseguits pel CEN Balaguer en la cinquena Jornada de la Lliga Catalana Aleví  i la quarta Infantil així com en el Trofeu Tardor disputat el passat cap de setmana passat a les piscines del CN Cervera i del CN Tàrrega.

En la Lliga Aleví, destaca la segona posició d’Aurembiaix Pifarré en els 400 estils (també Mínima Estatal d’Estiu) i 100 lliures, la segona també d’Alexandra Papell en els 100 lliures i la cinquena d’Aina Torrubiano en els 400 estils.

En categoria masculina 2002 aleví destaca la tercera posició d’Aitor Morales en els 400 estils i els 100 lliures.

En la lliga Infantil, Sara Puigarnau va aconseguir la primera posició en els 100 braça i en el Trofeu Tardor destaca la tercera posició d’Emma Garcia  en els 100 lliures i la quarta de Pere Barbosa també en els 100 lliures. 

D'altra banda Iker Ruiz del CEN Balaguer ha estat  convocat per la Federació Catalana d’Esports amb Discapacitats Físiques per participar  amb la Selecció Catalana al campionat Estatal de natació per d’Autonomies, competició que es realitzarà a Placencia (Extremadura) el pròxim cap de setmana del 12 al 13 de març.

Darrera modificació el Dijous, 10 Març 2016 09:47
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre