Divendres, 04 Març 2016 19:29

El Mercadal de Balaguer acollirà una nova trobada per als amants del col•leccionisme i les plaques de cava

Escrit per
Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer

Un any més, el col·lectiu d’ afeccionats al col·leccionisme de Balaguer ja estan treballant en l’organització de la desena edició de la Trobada de Plaques i altres articles de col·leccionisme “Ciutat de Balaguer”, que tindrà lloc el diumenge, dia 13 de març a la plaça del Mercadal, durant tot el matí. 

El organitzadors encoratgen tots els amants del col·leccionisme en general, i de les plaques de cava en particular, perquè participin en aquesta diada i muntin la seva parada per tal de bescanviar articles com postals, loteries, punts de llibre, bolígrafs, calendaris… 

Enguany també s’hi trobarà una petita mostra de peces d’antiquaris. 

Com ja és costum, cada any es dissenya una piruleta per la trobada que va variant d’imatge. Enguany s’hi representarà  el producte turístic que està promocionant la ciutat, l’or del Segre. 

També es farà una placa amb la imatge d’una parella dels gegants de Balaguer, en aquest cas són el Tonet i la Bepeta, que és la que anirà al tap de l’ampolla de cava que es fa per l’ ocasió i es pot comprar en una de les parades. 

L’organització oferirà al comprador de l’ampolla de cava un tastet de “Cassoleta de “callos”. 

Aquesta desena trobada compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Balaguer.

Darrera modificació el Divendres, 04 Març 2016 19:32
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre