Dijous, 25 Febrer 2016 16:36

L'Ajuntament de Balaguer nomenarà avui els nous membres del consell de l'IMPIC Destacats

Escrit per
L’Ajuntament de Balaguer porta avui a aprovació en el ple d'aquest dijous la modificació de l’ordenança fiscal que regula la prestació dels serveis i activitats esportives, lúdiques i d’oci per poder fer efectiva la venda de gorres per a la campanya “Posa’t la gorra”, una campanya que pretén sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil. 
 
 El ple d'avui també preveu aprovar un expedient extrajudicial de crèdit, per un valor de 300.000 euros.
 
La sessió plenària també porta a aprovació el conveni de col.laboració per a l’establiment de la Xarxa de Museus i Jaciments Arqueològics de Catalunya.
 
En el ple de d'avui també es donarà compte del quart trimestre del 2015 del pla d’ajust; de l’execució pressupostària i del període mig de pagament a proveïdors, situat als 44 dies. Així mateix, es preveu aprovar el compte general de l’Ajuntament del 2014, el nomenament de nous membres del consell general de l’Impic i una moció de CiU en referència a la conselleria d’Exteriors de la Generalitat.
No es debatrà, finalment, el pressupost d’aquest 2016. L’alcalde també n’ha explicat els motius.L'intenció  de l’equip de govern és aprovar el pressupost d’enguany en un ple extraordinari durant la primera quinzena del mes de març.
Darrera modificació el Dijous, 25 Febrer 2016 18:28
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre