DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Diumenge, 17 Setembre 2017 11:23

Gran èxit de la cursa d'ASPROS Bonpreu-Esclat-Nosaltres Podem

Escrit per

La Cursa Aspros Bonpreu-Esclat-Nosaltres També Podem ha estrenat avui amb èxit la seva nova ubicació, el Parc de l’Aigua de Lleida, i ho ha fet coincidint amb la quarta edició d’una cita força peculiar i que ha ofert curses de 10 i 5 kilòmetres puntuables per a la Lliga Ponent, una caminada, curses infantils i una gran festa, amb un global superior als 600 participants. Els germans Ramon i Rosamari Carulla han estat els vencedors de la prova llarga, mentre que Guillem Farran i Anna Bové s’han imposat en la distància curta. Desglossant la participació, 63 persones han pres part a la cursa de 10 kilòmetres, 87 a la de 5, 325 a la caminada i 128 a les curses infantils.

Als 10 kilòmetres, la victòria en homes ha estat per a Ramon Carulla (La Guineu) amb un temps de 35.26, seguit d’Àlex Salinas (CA Aitona), segon amb 35.55, i de Marc Aranda (Xafatolls), tercer amb 36.15. En dones, la més ràpida ha estat Rosamari Carulla )Logiesport-La Guineu), vigent campiona de la Lliga Ponent Eurosomni i actual líder. Ha marcat unc rono de 30.03 i l’han seguit dos representants del Clos Pons Thai Runners: Luz Moreno, segona amb 42.11, i Elisa Lladós, tercera amb 43.04.

Pel que fa als 5 kilòmetres, Guillem Farran (Aspros) ha estat el més ràpid en homes amb un temps de 18.26, amb només 7 segons de renta sobre Joan Coromina (Esports Truga), segon amb 18.33, i 19 sobre l’independent Agustí Codina, tercer amb 18.45. En dones, triomf d’Anna Bové (Esports Truga), amb un temps de 21.04, seguida de la seva companya de club Maria Bertran, segona amb 22.25m i de la independent Angelica Damon, tercera amb 22.29.

En les tres edicions anteriors, la prova s’havia celebrat a les Basses d’Alpicat. Ara, amb el canvi d’ubicació, ha esdevingut la primera cursa popular que ha tingut lloc al Parc de l'Aigua. L’organització ha anat a càrrec de la Fundació Aspros i ha ofert, a més de les esmentades curses, diverses propostes per a tots els gustos: una caminada de 5 kilòmetres perquè en pogués gaudir tota la família i recorreguts adaptats per a categories inferiors, com ara P3, P4, P5, prebenjamí, benjamí i aleví. Hi ha hagut premis per als primers classificats i obsequis per a tots els participants. Per completar l’esdeveniment, s’ha preparat una festa amb zones d’animació per als més petits, classes d’escalfament i estiraments i altres sorpreses més, com ara inflables i una butifarrada per a tots els participants.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER