EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 08 Juny 2017 17:44

El Girona ja és de primera!

Escrit per
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat aquest matí que l’ascens del Girona FC a Primera Divisió “fa justícia al bon nivell que té el futbol català” perquè era “impropi” que Catalunya només estigués representada per dos equips en aquesta categoria. “Hi ha nivell, afició i talent com perquè, com a mínim, tres o més clubs del país siguin a l’elit del futbol mundial”, ha afegit.  
 
Amb aquestes paraules s’ha expressat el cap de l’Executiu durant la recepció oficial que ha ofert al Girona FC al Palau de la Generalitat, on ha volgut remarcar especialment que la fita assolida per l’equip és “un honor per a tot el país”. “Heu demostrat que no hi ha somnis impossibles i heu arribat aquí plantant cara a totes les dificultats, que és com es funden veritablement els projectes d’èxit”, ha reblat.
 
El president s’ha mostrat molt il·lusionat per l’ascens, com a president i sobretot com a gironí, i ha recordat totes les etapes que ha viscut al costat de l’equip, des de la pujada a Segona A fins als intents frustrats per accedir a Primera. Aquest camí, ha remarcat Puigdemont, és el que “ha posat la pedra que ha portat a l’èxit futur”. “Allà es va fundar el Girona de primera divisió, que és capaç de resistir tots els entrebancs i dificultats que la història li ha posat al davant per finalment aconseguir un èxit sense precedents”, ha subratllat.
 
L’acte, on hi ha assistit l’equip, el cos tècnic i la junta directiva del club, també ha comptat amb la presència de la consellera de la Presidència, Neus Munté; de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; del president del club gironí, Delfí Geli; del president de la Diputació de Girona, Pere Vila; del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i del delegat de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús.
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER