DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dijous, 08 Juny 2017 17:44

El Girona ja és de primera!

Escrit per
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat aquest matí que l’ascens del Girona FC a Primera Divisió “fa justícia al bon nivell que té el futbol català” perquè era “impropi” que Catalunya només estigués representada per dos equips en aquesta categoria. “Hi ha nivell, afició i talent com perquè, com a mínim, tres o més clubs del país siguin a l’elit del futbol mundial”, ha afegit.  
 
Amb aquestes paraules s’ha expressat el cap de l’Executiu durant la recepció oficial que ha ofert al Girona FC al Palau de la Generalitat, on ha volgut remarcar especialment que la fita assolida per l’equip és “un honor per a tot el país”. “Heu demostrat que no hi ha somnis impossibles i heu arribat aquí plantant cara a totes les dificultats, que és com es funden veritablement els projectes d’èxit”, ha reblat.
 
El president s’ha mostrat molt il·lusionat per l’ascens, com a president i sobretot com a gironí, i ha recordat totes les etapes que ha viscut al costat de l’equip, des de la pujada a Segona A fins als intents frustrats per accedir a Primera. Aquest camí, ha remarcat Puigdemont, és el que “ha posat la pedra que ha portat a l’èxit futur”. “Allà es va fundar el Girona de primera divisió, que és capaç de resistir tots els entrebancs i dificultats que la història li ha posat al davant per finalment aconseguir un èxit sense precedents”, ha subratllat.
 
L’acte, on hi ha assistit l’equip, el cos tècnic i la junta directiva del club, també ha comptat amb la presència de la consellera de la Presidència, Neus Munté; de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; del president del club gironí, Delfí Geli; del president de la Diputació de Girona, Pere Vila; del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i del delegat de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús.
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER